Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Apstiprināts 2009. gada enduro kalendārs

Apstiprināts 2009. gada enduro kalendārs
Latvijas enduro komanda

Latvijas Motosporta Federācijas (LaMSF) enduro komisija apstiprinājusi 2009. gada Latvijas un Baltijas čempionāta enduro un endurokrosā, kā arī Latvijas čempionāta motopiedzīvojumu sacensībās kalendāru.

Šogad sezona tiks atklāta 21. februāri ar Motopiedzīvojumu sacensību kausa izcīņas posmu Sējā. Savukārt, oficiālais sacensību sezonas noslēgums paredzēts 18. oktobrī ar pēdējo Latvijas čempionāta motopiedzīvojumu sacensības posmu.

Kopumā šogad paredzēti četri Latvijas čempionāta enduro, endurokrosā un motopiedzīvojumu sacensību posmi, pieci Baltijas čempionāta enduro posmi, seši Baltijas čempionāta endurokrosā posmi, viena komercsacensības un viens kausa izcīņas posms.

Kā arī saskaņā ar Eiropas Motociklisma federācijas kalendāru, šogad apstiprināti četri Eiropas čempionāta enduro posmi, kuros plāno iedalīties arī vairāki Latvijas sportisti.

Kā norāda Artūrs Robežnieks, LaMSF enduro komisijas vadītājs, „neskatoties uz faktu, ka šobrīd visnotaļ smagi Latvijas ekonomikā izjūtam krīzi, Latvijas enduro nesamazinās sacensību posmu skaits. Šogad spēsim pilnvērtīgi noorganizēt Latvijas un Baltijas čempionātu enduro, endurokrosā un motopiedzīvojumu sacensībās”.

Sacensību kalendārs pieejams LaMSF enduro komisijas mājas lapā endurosports.lv sadaļā kalendārs.

„Šogad, apzinoties smago ekonomisko situāciju, esam arī par 14% samazinājuši sportista licences cenu. 2009. gadā licences maksa enduro un endurokrosā būs 60 lati, motopiedzīvojumu sacensībās 30 lati”, informē A. Robežnieks.

Informāciju sagatavoja:
Dace Tribocka,
LaMSF enduro komisijas preses sekretāre