Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

EVE autosports aicina uz pēdējām šī gada sacensībām

EVE autosports aicina uz pēdējām šī gada sacensībām
Foto: Ilona Brože

EVE autosports 30. decembrī, Saldū, Druvas lidlaukā, sākot ar 19.00, organizē treniņu – sacensības ielas un sporta automašīnām.

Ņemot vērā, ka ārā beidzot ir iestājusies ziema un ir uzsnidzis tik ilgi gaidītais sniegs, EVE autosports komanda nolēmusi to izmantot lietas labā un aizvadīt treniņus. Taču šoreiz viss notiks mazliet savādāk. Kā ziņo organizatori, tad dienas kārtība būs sekojoša.

Dalībnieki var ierasties no plkst. 19.00, pēc kā tie reģistrēsies un pēc ieskatiem jau droši varēs doties uz startu. Reģistrācija paralēli braucieniem notiks līdz pulksten 21.00. Paredzēts, ka treniņos braucienu skaits būs līdz pat desmit, bet sacensībās tiks ņemts vērā viens labākais laiks no veiktajiem braucieniem.

Dalībnieki startēs pēc izvēles, nevis noteiktos klases vai brauciena ietvaros. Pavisam kopā būs sekojošas klases – FWD, RWD un 4WD bez radzēm, DĀMAS, 2WD OPEN un 4WD OPEN ar brīvu riepu izvēli, tai skaitā sportam paredzētas.

Reģistrācija internetā vai 30. decembrī uz vietas, sākot no 19.00. Dalības maksa par vienu klasi - 10 eiro, bet junioriem un dāmām 100% atlaide.

Izmantotie resursi:
eve autosports auto sprinta vasaras un ziemas...