Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Eiropas rallijkrosa čempions Baumanis ar SuperCar automašīnu startēs Argentīnas RX posmā

Eiropas rallijkrosa čempions Baumanis ar SuperCar automašīnu startēs Argentīnas RX posmā
Jānis Baumanis
Foto: "Baumanis Motorsport" Preses dienests

Kļuvis zināms, ka 2015.gada Eiropas rallijkrosa čempions Super 1600 klasē Jānis Baumanis 27.novembrī ar SuperCar automašīnu startēs Argentīnas RX posmā.

Jau ziņojām, ka Jānis Baumanis šogad "SET Promotion" komandas sastāvā triumfēja Eiropas rallijkrosa čempionātā "Super 1600" klasē, atkārtojot Reiņa Nitiša 2013. gadā izcīnīto panākumu. Pēc izcīnītā čempiontitula Baumanis apstiprināja, ka 2016. gada sezonā startēs pasaules rallijkrosa čempionātā, pārstāvot spēcīgo "SuperCar" klasi.

Lai arī šoobrīd nav zināms, kuras komandas sastāvā Baumanis startēs, izskanēja runas, ka tā varētu būt bijušā WRC pilota Manfrēda Štola vienība "Rallycross Team Austria", ar kuru šobrīd notiekot pārrunas.

Pirmdien sportists raidījumā ''OvertimeTV'' apliecināja, ka saņēmis piedāvājumu no Štola komandas Argentīnas RX posmā startēt ar "SuperCar" automašīnu, ko arī Jānis ir pieņēmis.

''Pēc Itālijas RX posma pie mums pienāca ''World RX Austria'' komandas vadītājs un bijušais WRC pilots Manfrēds Štols, kurš izteica labu piedāvājumu visu nākamo gadu braukt viņu komandā. Lai arī līgums vēl nav parakstīts, šobrīd neko precīzāk nevaru pateikt. Taču pirmdien no rīta uzzināju, ka dosimies uz Argentīnas RX posmu, kur startēsim ar Štola komandas SuperCar mašīnu, kur centīsimies iepazīt gan komandu, gan tās mašīnu,'' tā ''OvertimeTV'' raidījumā atzina Jānis Baumanis.