Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

TV6 sestdienās piedāvās Latvijas drifta karalieni

Agris Suveizda

TV6 sestdienās piedāvās Latvijas drifta karalieni
Latvijas drifta karaliene
Foto: Publicitātes foto

Šogad pirmo reizi Eiropā pilsētā Ungārija tika organizētas drifta sacensības "Queen of Europe". Tā teikt – laiks savu ātrumu un veiklību pierādīt dāmām! Starptautiskā līmenī izmēģināt savus spēkus pieņēma latviete Kristīne Staņevica. Kanāls TV6 piedāvā nebijušu iespēju sekot līdzi Kristenas ceļam uz drifta sacensībām Queen of Europe Ungārijā. Izbaudiet raidījumu Latvijas drifta karaliene no 7.septembra ik sestdienu 11:05 kanālā TV6!

2013.gadā pirmo reizi Eiropas drifta sacensību vēsturē tika rīkotas sacensības tikai dāmām - Queen Of Europe jeb Eiropas Karaliene. Tās norisinājās Ungārijā netālu no galvaspilsētas Budapeštas Tokol lidlaukā. Latvijā vienīgā dāma, kas nodarbojas ar šo atraktīvo un aizraujošo autosportu, Kristīne Staņeviča, plašāk pazīstama kā Kristena, tika uzaicināta piedalīties šajās sacensībās.

Latvijas daiļavas piedzīvojumi!
TV6 skatītājiem būs ekskluzīva iespēja savām acīm četros Latvijas drifta karaliene raidījumos vērot Kristenas ikdienu un piedzīvojumus, gatavojoties un dodoties uz sacensībām. Ikvienam TV6 skatītājiem tiks dota iespēja uzzināt, ar ko viņa nodarbojas un, kā gatavojas sacensībām, arī sekot līdzi Kristenas ceļam uz Ungāriju un līdzi pārdzīvot visu sacensību gaitu. Tāpat būs iespēja ielūkoties sacensību redzamajā un apslēptajā pusē, uzzināt, cik daudz spēka un laika tiek patērēts, lai piedalītos sacensībās. Adrenalīns, prieks, intrigas, pārdzīvojumi – tas un vēl vairāk garantēts ar Latvijas drifta karalieni!

„Man patīk ātrums, izaicināt sevi un pārbaudīt, uz ko es esmu spējīga. Savu dzīvi nespēju iedomāties bez tikko nosvilinātu riepu smaržas un motora rūkoņas. Lai nokļūtu tur, kur esmu tagad, man vajadzēja trenēties sešus gadus. Es esmu priecīga, ka varu strādāt vienā komandā ar saviem draugiem, kuri jau man ir kļuvuši kā ģimene,” saka Kristena.

Kas īsti ir drifts?!
Drifts bieži tiek salīdzināts ar daiļslidošanu, jo ir vienīgais autosporta veids, kurā rezultātu nenosaka mehāniskas vai elektroniskas ierīces, bet gan trīs tiesneši, kas izvērtē katra braucēja prasmes trasē pēc noteiktiem kritērijiem. Var pavisam droši teikt, ka drifts ir uzsācis savu uzvaras gājienu un kļūst arvien populārāks ne tikai savā dzimtenē Japānā, kur tā saknes meklējamas aptuveni 30 gadu senā vēsturē, bet arī visā pasaulē.

Novērtējiet Latvijas drifta karalieni no 7.septembra ik sestdienu 11:05 kanālā TV6!

Informāciju sagatavoja:
Marta Zandersone,
sabiedrisko attiecību vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-27 21:12, pirms 11 gadiem
Super ziņa - būs jāskatās. Katrā ziņā drifts Latvijā ir kļuvis populārākais autošosejas sporta veids.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-27 21:15, pirms 11 gadiem
meitenes rulllee tik zeel ka briivdienaas tik agri gruutaak pacelties

     [+] [-]

, 2013-08-27 21:25, pirms 11 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: meitenes rulllee tik zeel ka briivdienaas tik agri gruutaak pacelties
Uzliec ierakstīties un noskaties, kad varēsi.