Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Openkart" B līga: Artūrs Bonders izcīna trešo uzvaru

Jānis Pārums

"Openkart" B līga: Artūrs Bonders izcīna trešo uzvaru
No kreisās Ivars Strencis, Artūrs Bonders
un Mārtiņš Spīķis. Foto: Lauris Rozenvalds

Pirmdien, 24.augustā, Rīgā "GoPlanet" kartinga hallē risinājās īres kartinga sacensību seriāla "Openkart" B līgas ceturtais posms, kurā savu trešo uzvaru izcīnīja Artūrs Bonders, turklāt iegūstot arī tā saucamo hat trick – uzvara kvalifikācijā un sacensībās, kā arī sacīkšu ātrākais aplis.

Ar šo uzvaru Bonders vēl vairāk nostirpinājās jau tā pārliecinošā B līgas kopvērtējuma vadībā. Tāpat kā pirms divām nedēļām otro vietu izcīnīja Ivars Strencis, bet trešais "Openkart" veterāns Juris Narubins. Sacensībās startēja 40 dalībnieki, viņu vidū 3 debitanti un 4 Elites līgas braucēji, kuri startē ārpus ieskaites.

Artūrs Bonders ne tikai pārliecinoši aizvadija sacīksti, uzvarot to, bet arī līdzīgi cīnījās ar vienu no labākajiem GoPlanet meistariem Juriju Višņakovu, kurš startēja ārpus ieskaites. Par otro vietu notika sīva un korekta cīņa starp Ivaru Strenci un Juri Narubinu, beigu beigās Ivars finišēja otrais, nostabilizējoties arī stabilā otrajā pozīcijā kopvērtējumā. Lielisku sniegumu uzrādīja Raivo Stūrītis, kurš finišēja ceturtais un izvirzījās ceturtajā vietā kopvērtejumā, bet šobrīd trešais ir viņa komandas biedrs Raimons Sils. Abu pārstāvētā "KMC Racing" bija vienīgā komanda, kuras divi braucēji iekļuva finālā un komandu vērtējumā šajā posmā par vienu punktu piekāpās tikai brāļu Bonderu vienībai "Bond Racing", kura svinēja otro uzvaru. Komandu vērtējumā trešie palika līderi "MBA Racing Team" (Ivars un Jānis Strenči).

B finālā uzvarēja Zintis Grandbergs, kurš startēja ārpus ieskaites, C finālā pārāks izrādījās Arturs Bukancovs, bet D finālā Dzintars Trubiņš.

Nākamās "Openkart" sacensības notiks jau pēc nedēļas, kad 31.augustā "GoPlanet" risināsies Elites līgas 12.posms, bet B līgas nākamā sacīkste 12.septembrī "Swedbank" kartodromā Kandavā. Trešdien 26.augustā Sporta kompleksā 333 notiks šogad otrā "Openkart" komandu sacīkste "LeMans II", kurā divu stundu garumā pēc īpaša formāta sacentīsies 10 komandas.
Informācija un pieteikšanās sacensībām openkart.net, vai pa e-pastu: openkart.serials@gmail.com.

B līgas 4.posma rezultāti (finālbrauciens)

VietaSportistsKomandaLaiks
ārp. iesk.Jurijs Višņakovs-22 apļi
1.Artūrs BondersBond Racing+1.28
2.Ivars StrencisMBA Racing Team+10.26
3.Juris Narubins-+12.26
ārp. iesk.Lauris Rozenvalds-+12.70
4.Raivo StūrītisKMC Racing+18.83
5.Uldis Galdiņš-+21.32
6.Mārtiņš Spīķis800hp+1 aplis
7.Raimonds SilsKMC Racing+1 aplis
8.Aleksejs Strazdiņš-+1 aplis

Pole position

SportistsKomandaLaiks
Artūrs BondersBond Racing27.147

Ātrākais aplis

SportistsKomandaLaiks
Artūrs BondersBond Racing27.021

Openkart B līgas kopvērtējums pēc 4.posma

VietaSportistsKomandaPunkti
1.Artūrs BondersBond Racing205
2.Ivars StrencisMBA Racing Team147
3.Raimonds SilsKMC Racing117
4.Raivo StūrītisKMC Racing114
5.Juris Pavlovičs-112
6.Jānis StrencisMBA Racing Team110
7.Andris OrniņšResnie Racing Putni97
8.Ingus Grasmanis-94
9.Rūdolfs ŠnepstsLDR Racing92
10.Mārtiņš SestulisResnie Racing Putni89

Informāciju sagatavoja:
Kartinga Attīstības centrs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja