Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Mikelsens uzvar ''Solberg Extreme Motorshow 2009'' pasākumā (+video)

Mikelsens uzvar ''Solberg Extreme Motorshow 2009'' pasākumā (+video)
Pasākuma organizētāji - brāļi Solbergi
www.pettersolberg.com

Aizvadītajā nedēļas nogalē Norvēģijā, Telenora stadionā, noslēdzās ''Solberg Extreme Motorshow 2009'' motoršova pasākums, pēc kura Peters Solbergs atzina, ka arī nākamgad tiks rīkots līdzīgs pasākums.

Lai arī nesen beidzās gadskārtējās Čempionu sacīkstes, brāļi Solbergi nolēma rīkot tikpat vērienīgu pasākumu, kurā piedalījās dažāda lieluma zvaigznes. Telenora stadions, kurā savas mājas spēles aizvada norvēģu futbola klubs ''Stabaek'', tika pārklāts ar asfaltu, kas šo vietu padarīja par lielisku rotaļlaukumu visiem tiem, kas var radīt troksni un braukt ātri.

Pasākumā braucēji tika sadalīti vairākās klasēs – bija rallija braucēji, rallijkrosa piloti, drifta speciālisti. Papildus tam pirmo reizi Norvēģijā varēja redzēt un dzirdēt īstu formulu – Ferrari. Rallija pilotus šajā pasākumā pārstāvēja tādi vīri kā Tomijs Makinens, Džidži Galli, Miko Hirvonens, Markuss Gronholms, brāļi Solbergi, kā arī jaunās norvēģu paaudzes rallija piloti.

Tieši finālā satikās divi jaunie norvēģu rallija braucēji – Anders Grondāls (''Subaru Impreza WRC S10'') un Andreas Mikelsens (''Ford Focus WRC''). Finālā 15 000 skatītāju klātbūtnē ātrākais bija Mikelsens. Jāatzīmē, ka Peters Solbergs šajā pasākumā savu ''Citroen Xsara WRC'' automašīnu bija aprīkojis ar 450 ZS lielu jaudu.

''Tas ir neticami,'' iesāk Solbergs. ''Jau iepriekšējā vakarā visas biļetes uz šo pasākumu bija izpirktas. Taču vēl bija cilvēki, kuri gribēja redzēt šo pasākumu. Šogad mums bija klašu uzvarētāji, jo šoreiz vēlējāmies parādīt šovu. Un mums tas izdevās. Visi bija fantastiski – braucēji, mašīnas, pats šovs un televīzija. Mēs strādājām ļoti smagi, un rezultāts beigās ir fantastisks. Neviens neaizmirsīs šo pasākumu. Protams, daudz kas vēl ir jāuzlabo, un pie tā mēs arī strādāsim nākamgad.''

Izmantotie resursi:
autosport.com
rallybuzz.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja