Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Stupelis: "Janvārī uz motocikla vēl nebiju trenējies"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Stupelis: "Janvārī uz motocikla vēl nebiju trenējies"
Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis trasē

Pagājušās nedēļas nogalē Bergeitas pilsētā Nīderlandē notika jaunās motokrosa ekipāžas Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis prezentācija. Tulpju zemē un kaimiņu Beļģijā tādas ziemas, kā Latvijā, nav un tāpēc jaunā ekipāža jau aizvadīja arī pirmos treniņus jaunajā gadā.

"Piektdienas vakarā notika saviesīgs vakars jeb mūsu ekipāžas prezentācija atbalstītājiem, sponsoriem un līdzjutējiem. Atrādījām jauno motociklu, kuram būs "Zabel" dzinējs un VSP rāmis, atrādījām jauno ekipējumu," par pasākumu stāsta divkārtējais pasaules čempions (ar Danielu Vilemsenu) Kaspars Stupelis. "Sestdien un svētdien aizvadījām pirmos treniņus, jo turienes smilšu trasēs to varēja darīt. Svētdien, piemēram, treniņā brauca vēl vairākas ekipāžas. Etjēns dzīvo tikai apmēram desmit minūšu braucienā no slavenā Lommelas motokrosa centra Beļģijā, tā ka treniņu ziņā atrašanās vieta ir ļoti laba. Nekad līdz šim jau janvārī nebiju aizvadījis braukšanas treniņus."

- Kad paredzēta ekipāžas nākamā tikšanās?
- Februāra sākumā atkal došos uz Holandi, no kurienes brauksim uz treniņnometni Spānijā. Savukārt jau 12. februārī Holandē risināsies pirmās motokrosa sacensības ekipāžām. Sacensībās tik agri - jau februāra pirmajā pusē - arī vēl nekad iepriekš nebiju piedalījies.

Foto no jaunās ekipāžas prezentācijas

2011. gada pasaules čempionātā Etjēns Bakss kopvērtējumā ieņēma 5. vietu - uzreiz aiz Māra Rupeika un Kaspara Stupeļa. Šā gada pasaules čempionātā Baksa ekipāžai ir visaugstākie mērķi un tieši tāpēc par "kantētāju" tajā ir uzaicināts Kaspars Stupelis.

Video no treniņiem, kuros piedalījās arī Bakss un Stupelis:

  +3 [+] [-]

, 2012-01-24 16:32, pirms 13 gadiem
nu ko atliek noveeleet veiksmi Kasparam un paareejiem kulbiniekiem , shogad kaadam no muuseejiem buus chempiontituls

     [+] [-]

, 2012-01-24 19:19, pirms 13 gadiem
man kaut ka nekad nav paticis šis valstu miksejums kopa