Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti dragreisa un autošova izklaidētāji

Andrejs Siliņš

Noskaidroti tie esošie, topošie un jaunie dīdžeji, kuri kopā ar Ex da Bass un Trako Mārtiņu (Mārtiņš Kreilis) uz "Black Silver Party Bus" jumta uzstāsies 1. augustā Biķerniekos, Latvijas Dragreisa čempionāta 3. posma - Drink Me Cup 2009, kā arī Autoklubu un tūninga izstādes ietvaros.

No vairāk kā divdesmit iesūtītajiem miksiem, kurus vērtēja European Hit Radio kompetentā žūrija – par oficiāliem pasākuma dalībniekiem kļūst seši. Un tātad tie ir - OxyGeN, Da White, Andy Bassland, Kellon, BumbleBeat un Matt.Li. Apsveicam ne tikai šos oficiālos pasākuma dalībniekus, bet arī visus pārējos, kuri sūtīja savus miksus. Jūsu gabalus mēs saglabāsim un, kas zina, varbūt kādā jaukā dienā tieši Tev zvanīs EHR pārstāvis ar kādu interesantu piedāvājumu! Bet visiem pārējiem pasākuma apmeklētājiem jau no pulksten vieniem dienā visiem būs iespēja jaunos talantus vērot darbībā.

Noskaidroti vēl vairāki jaunumi, kas skatītājus un dalībniekus pārsteigs 1. augustā. Dragreisa starplaikos visiem par prieku dejos karsējmeitenes.lv, un, protams, sagaidāms šovs un paraugdemonstrējumi no mūsu draugiem – Latvijas Drifta Čempionāta. Tie skatītāji, kas iemalkos stiprākus dzērienus, varēs tikties ar atraktīvām meitenēm policijas stila tērpos, kuras patrulēs un piedāvās veikt testus ar Vācijas ceļu policijas praksē oficiāli izmantotajiem „Dräger” alkometriem. Savukārt DāvanuServiss.lv bērnu pilsētiņā mazos gaida batuti, piepūšamās atrakcijas, segway un izklaides teltis.

Biļetes cena līdz 31. jūlijam ir 6,- LVL. Bērniem līdz sešiem gadiem ieeja bez maksas, bet no septiņiem līdz 12 gadiem – 3,- LVL. Pasākuma dienā biļete maksās 7,- LVL. Biļetes nopērkamas visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās, kā arī DUS Statoil visā Latvijā. Skatītāji uz auto izstādi aicināti ierasties jau no plkst. 13.00, bet dragreisa sacensību finālbraucienu sākums – plkst. 16.00.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-23 17:31, pirms 15 gadiem
francesko rakstīja: Kā teca Top Gear šie cilvēki kas ar to nodarbojas prāta spēju ziņā ir zemāki nekā pērtiķi...
Interesanti, kāpēc gandrīz katrā Top Gear raidījumā ir kāds drag race. Kuri tad ir tie mērkaķi?

     [+] [-]

, 2009-07-23 19:13, pirms 15 gadiem
bonis2 rakstīja: Interesanti, kāpēc gandrīz katrā Top Gear raidījumā ir kāds drag race. Kuri tad ir tie mērkaķi?
Viņiem tā nav nodarbošanās.

     [+] [-]

, 2009-07-24 00:54, pirms 15 gadiem
Leopolds rakstīja: Viņiem tā nav nodarbošanās.
dubulti standarti. Ja nodarbošanās - tad priekš mērkaķiem. Ja reitinga pacelšanai raidījumam (lasi, naudas iegūšanai) - tad pieņemami.