Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Maijā tiks atklāta Baltijas Supermoto sezona

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maijā tiks atklāta Baltijas Supermoto sezona
www.supermoto.lv

Šogad Baltijas Supermoto sezona tiks atklāta Madonā, kur no 2. – 3. maijam Madonas kartinga trasē norisināsies pirmais no sešiem Baltijas čempionāta Supermoto posmiem, kā arī apvienotais Latvijas, Lietuvas un Igaunijas čempionātu pirmais posms.

Sacensības norisināsies divas dienas: 2. maijā notiks Latvijas, Lietuvas, Igaunijas atklāto čempionātu pirmais posms, savukārt otrajā dienā, 3. maijā, notiks apvienotais Latvijas čempionāta 2. posms un prestižā Baltijas čempionāta pirmais posms. Baltijas meistarsacīkstēm pieteikušies motobraucēji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Krievijas, Somijas un Lielbritānijas.

Madonas Supermoto trase ir viena no labākajām Austrumeiropā, ko atdzinuši arī daudzi Eiropas labākie sportisti un sporta funkcionāri. Madonas Supermoto trases augsto līmeni apstiprina arī fakts, ka 1. augustā šajā trasē savas valsts čempionāta vienu no posmiem izlēmusi rīkot arī Polija, kura šajā sporta veidā ir stipri augstākā līmenī nekā Latvija.

Pirmajā Baltijas čempionāta posmā savu dalību apstiprinājuši Igaunijas čempions Samijs Salstola no Somijas, Latvijas labākie braucēji Krists Zicmanis un Lauris Liepiņš, Krievijas čempions Aleksandrs Latiševs, Anglijas čempions un savas valsts Nāciju kausa izlases pirmais numurs Luiss Kornišs, kā arī pastāv iespēja kā piedalīsies pasaules čempions no Somijas – Mauno Herunens.

Lielā skaitā šo čempionātu solījušies pagodināt Polijas sportisti ar viņu līderi Vojcieču Maņzaku priekšgalā.

Izmantotie resursi:
www.supermoto.lv