Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Petrovs saņem Metropolīta svētību

Juris Miņins
Juris Miņins

Petrovs saņem Metropolīta svētību
Vitālijs Petrovs
Foto: Scanpix

Pirmais Krievijas F1 pilots Vitālijs Petrovs, kurš pavisam nesen noslēdza līgumu ar "Renault" vienību šonakt apmeklēja Viborgas baznīcu, kurā saņēma Pēterburgas un Lādogas Metropolīta svētību un laba vēlējumus pirms gaidāmās sezonas.

Vitālijs Petrovs, kurš pavisam nesen noslēdza līgumu ar F1 komandu "Renault", starplaikā starp testu sesijām, uz pāris dienām iegriezās dzimtajā Viborgas pilsētā, kur, apmeklējot vietējo baznīcu, arī saņēma Pēterburgas un Lādogas Metropolīta svētību.

"Vispirms es jums vēlu labu ceļu. Lai tam ir laba saķere un jūs nenovirzītos no ceļa ne turp, ne šurp. Tāpat jums vēlu vienmēr būt modram un uzmanīgam, jau iepriekš paredzēt bīstamus momentus un laicīgi reaģēt uz tiem, spētu novērtēt kas ir labs un kas ir slikts. Visbeidzot novēlu, lai gan sev gan mums par prieku jūs katru reizi atgrieztos mājās ar uzvaru," savā runā sacīja Metropolīts.

Atgādināsim, ka šīs starpsezonas pēdējie F1 komandu testi notiks Barselonā un tie sāksies 25 februārī, bet jau 14. martā visi piloti stāsies uz starta Bahreinas trasē, lai uzsāktu jauno sezonu. Jāpiebilst, ka "Renault" krāsas šajā sezonā aizstāvēs divi bijušo Austrumu bloka valstu piloti - jau pieminētais krievs Vitālijs Petrovs un polis Roberts Kubica.

Izmantotie resursi:
rian.ru

Slēpts komentārs: angusrocks

 +12 [+] [-]

, 2010-02-21 19:28, pirms 15 gadiem
Velk uz anekdoti- biezais nopērk dārgu mašīnu, par lielu naudu palūdz mācītāju vāģi iesvētīt, bet nākošajā dienā to sasit. Nikns iet svētā tēva, sak, par ko es tev naudu samaksāju, bet tas vienā mierā atbild- nebūtu mašīna iesvētīta, arī pats būtu pagalam...

  +4 [+] [-]

, 2010-02-21 20:00, pirms 15 gadiem
ar svētību vien nepietiks lai sadabūtu nepieciešamos 15 milj
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-21 22:18, pirms 15 gadiem
vai metropolīts daudz zin no F1? vislabākais ir novēlējums nenovirzīties no ceļa nešurp ne turp.

     [+] [-]

, 2010-02-22 10:04, pirms 15 gadiem
Laikam jau nav daudz ko rakstīt, ja tādas lietas jāklāsta, pieļauju ka Alonso, Masa un vēl daži pie svētā tēva, ko palūdz, taču tas netiek komentēts.

     [+] [-]

, 2010-02-22 23:16, pirms 15 gadiem
Āmen