Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Lukjaņuks piedzīvo avāriju, franču pilots nobloķē ceļu

Video: Lukjaņuks piedzīvo avāriju, franču pilots nobloķē ceļu
Alekseja Lukjaņuka mašīnas bojājumi pēc avārijas. Foto: ewrc-results.com

Eiropas rallija čempionāta posms Azoru salās iesākās ar ļoti sarežģītiem apstākļiem sacensību pirmajā dienā, kad sportistiem bija jābrauc lietū, slidenā trasē un miglā, kas dažbrīd bija pat gandrīz necaurredzama. Trešajā ātrumposmā avāriju piedzīvoja krievu pilots Aleksejs Lukjaņuks, gan spējot turpināt ralliju, bet francūzis Žoans Bonato pēc avārijas tālāk tikt nevarēja un pilnībā nobloķēja ceļu, kādēļ ātrumposmu nācās pārtraukt (skatīt otrā video nobeigumā).


Adrians Ņūvijs. Foto: Motorsport.com

Ņūvijs pēc šīs F1 sezonas varētu pamest "Red Bull" komandu

Viena no intrigām, kas F1 aizkulisēs īpaši uzplaiksnījusi pēdējās nedēļās, ir jautājums par izcilā inženiera Adriana Ņūvija nākotni. Daudzi respektabli avoti raksta, ka pēc 19 sezonām brits pametīs "Red Bull" komandu.
Foto: Oskars Freijs

Autosprinta sezonas atklāšanā Biķerniekos triumfē "Ferrari", "Porsche" un "Honda"

Sestdien, 27. aprīlī, Biķernieku trasē ar jaunu dalībnieku rekordu tika aizvadīts Latvijas autosprinta kausa pirmais posms. Uz starta stājās 217 dalībnieki, kas parūpējās par aizraujošām cīņām 10 dažādās ieskaites klasēs. Lielākos panākumus guva Dmitrijs Gorņevs, Rolands Upatnieks un Edvīns Vansovičs, kuri katrs izcīnīja pa divām uzvarām.
Foto: FIA Formula E

"Jaguar" komanda ar izcilu stratēģiju uzvar "Formula E" posmā Monako

Pateicoties lieliskai komandas stratēģijai, par "Formula E" sacensību uzvarētāju Monako trasē nedēļas nogalē kļuva Mičs Evanss. Otro vietu guva Niks Kesidijs, kā rezultātā "Jaguar" komanda izcīnīja dubultuzvaru.