Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Lorenso: "Ne jau Rosi izvēlēsies komandas pilotus 2011. gadam"

Lorenso: "Ne jau Rosi izvēlēsies komandas pilotus 2011. gadam"
Horhe Lorenso un Valentīno Rosi
Foto: AFP/Scanpix

Šobrīd daudzi uzskata, ka tieši spāņu pilots Horhe Lorenco nākamgad varētu izcīnīt ''MotoGP'' čempiontitulu, taču pats sportists atzīst, ka tas nebūs viegli, jo konkurenti kļūs vēl spēcīgāki.

Lai arī Lorenco šogad bija iespējas apsteigt savu komandas biedru Valentīno Rosi, beigās tas viņam neizdevās. Malaizijas ''Grand Prix'' posmā Rosi palika trešais, bet Lorenco ceturtais, kas tādejādi itāli ļāva priekšlaicīgi izcīnīt septīto "MotoGP" klases titulu.

"Nevaru būt neapmierināts ar to, ka šogad izcīnīju otro vietu," laikrakstam Gazzetta dello Sport saka Lorenco. "Taču 2010. gadā būs vēl grūtāk, jo austrālietis Keisijs Stouners ir kļuvis vēl spēcīgāks. Tāpat arī nākamgad Dani Pedrosam varētu būt vēl labāks un ātrāks ''Honda'' motocikls un, protams, būs arī Rosi. Jā, viņam būs 31 gads, taču viņš vēl nav vecs. Vēlos būt kopā ar viņiem un cīnīties par titulu."

"Daudzi uzskata, ka 2010. gadā tieši es izcīnīšu čempiontitulu, taču, kas būs, ja tas nenotiks? Šīs ir ļoti grūtas sacensības, kur virsotnē atrodas lieliski braucēji. Otrā vieta jau vien ir labs rezultāts. Paskatieties uz Pedrosu. Viņš ''MotoGP'' brauc jau četrus gadus, taču viņš vel nav izcīnījis ''MotoGP'' titulu. Lai tas notiktu, daudz kam ir jāsakrīt."

Atgādināsim, ka nesen Rosi brīdināja savu komandu, ka tai 2011.gadā būs jāizvēlas vai nu viņš, vai arī komandas biedrs Horhe Lorenso, uz ko spāņu pilots atbildēja: ''Vienmēr piekrītu komandas menedžerim. Viņam ir taisnība, jo ne jau Rosi izvēlēsies pilotus 2011. gadam. To izvēlēsies ''Yamaha'', bet mēs esam tikai parasti darbinieki. Mēs esam divi spēcīgi braucēji ar saviem stingriem uzskatiem.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-12-15 10:59, pirms 15 gadiem
"parasti darbinieki". malacis, puika, pa zemi staigā, nevis zvaigznes ar degunu stumda, kā tas bieži ar šādiem jaunuļiem gadās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-15 12:49, pirms 15 gadiem
MotoGP: Lorenco nākamajā sezonā titulu nesola

jau vakar tepat sporta centrā izlasīju.

     [+] [-]

, 2009-12-15 12:49, pirms 15 gadiem
nu kaut kā neliekas ka Yamaha, kas ir Itāļu koncerns izvēlēsies(ja būs jāizvēlas) Spāņu nevis Itāļu braucēju būt par viņu galveno zvaigzni...

     [+] [-]

, 2009-12-15 14:32, pirms 15 gadiem
to ieeks!

manuprāt, gan tomēr ozvēlēsies, jo ar Lorenco viņi varētu slēgt ilgu lūigumu un noturēt jauno talantu, bet Rossi tomēr īpaši ilgi vairs nebrauks.