Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" pirmo finālu aizvadīs savā trekā svētdien

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" pirmo finālu aizvadīs savā trekā svētdien
Daugavpils "Lokomotīves" komanda
Foto: lokomotive.lv

Polijas Nice spīdveja līgas pirmais fināls tomēr norisināsies Daugavpils trekā, tādējādi mūsu komanda "Lokomotīve" zaudēs iepriekš iegūto mājas treka priekšrocību. Atbildes cīņa norisināsies 27. septembrī Ostruvā.

Jau iepriekš rakstījām, ka Daugavpils "Lokomotīve" otro reizi kluba vēsturē ir iekļuvusi Polijas pēc spēka otrās līgas finālā, pie tam šogad salīdzinājumā ar 2009. gadu daugavpilieši ir apņēmības pilni cīnīties par uzvaru! Uzvara čempionātā dotu iespēju startēt pasaules spēcīgākajā līgā Ekstralīgā, tomēr nav garantijas, ka "Lokomotīve" to izmantos, jo klubam nav nepieciešamā finansējuma startēšanai šajā čempionātā. Jau ir sākta parakstu vākšana, lai lūgtu finansiālo atbalstu Latvijas valdībai, tomēr pagaidām nav savākts pietiekošs parakstu skaits, lai iesniegtu vēstuli izskatīšanai valdībā.

Atgriežoties pie sportiskās puses, komandas beidzot ir vienojušās par sacensību grafiku. Sākotnēji bija paredzēts, ka pirmā cīņa 20. septembrī notiks Ostruvā, tomēr šeit 19. septembrī ir ieplānots Eiropas čempionāta fināls, tādēļ organizētāji nebūtu bijuši gatavi divas dienas pēc kārtas uzņemt tāda līmeņa sacensības. Vēl vairāk, ja sestdien lītu lietus, Eiropas čempionāts notiktu svētdien un Polijas līgas finālu nāktos pārcelt.

Daugavpils "Lokomotīve" piekritusi 20. septembrī aizvadīt sacīksti Daugavpilī, bet atbildes cīņa notiks 27. septembrī Ostruvā. Interesanti, ka spīdvejisti trekā dosies plkst. 19:00, tādējādi Polijas čempionātā tās būs jaunā apgaismojuma ugunskristības. Starp citu, sacīksti tiešraidē būs iespēja vērot arī Polijas televīzijā.

Paredzams, ka svētdienas sacīksti ar Ostruvas "Ostrovia" klātienē noskatīsies vairāk nekā seši tūkstoši skatītāju.

     [+] [-]

, 2015-09-15 16:46, pirms 9 gadiem
Kauns...lai parcelj uz piekdienu...

     [+] [-]

, 2015-09-15 22:21, pirms 9 gadiem
Es parakstītos, bet kur to var izdarīt?

     [+] [-]

, 2015-09-16 19:37, pirms 9 gadiem
denebs rakstīja: Es parakstītos, bet kur to var izdarīt?
Par spīdveja valsts atbalstu За государственную...