Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Karjeros ierīkotā trasē Ozolnieku novadā risināsies motorizētās izturības cīņas

Jau šo sestdien, 15. augustā, Ozolnieku novada Emburgā norisināsies žurnāla "AutoEuro" rīkotās auto un moto izturības sacīkstes, kas būs Latvijas čempionāta un Latvijas kausa izcīņas posms.

Motociklu un kvadru klasēs šis būs "Cross Country" 2015. gada sezonas piektais posms Latvijas atklātajā individuālajā čempionātā, Latvijas kausā un Latvijas atklātajā klubu komandu čempionātā. Savukārt automobiļu klasēm, kur vienā komandā brauc līdz četriem pilotiem, "AutoEuro 3H/6H Cross Country 2015" būs Latvijas čempionāta atklāto sacensību trešais posms.

Sacensības notiks sestdien, 15. augustā, īpaši ierīkotā trasē karjeros "Akmenscūciņas" un "DSG Karjeri". Pirmās cīņā dosies automašīnas, kas startēs jau plkst. 11:00 un sacentīsies 5 km garā trasē. Vienu stundu vēlāk starts tiks dots solo motociklu klasēm, savukārt kvadriciklu braucēji startēs plkst. 15:00. Moto klašu dalībnieki cīnīsies plašākā, 7 km garā trasē.

Skatītājiem ieeja sacensībās būs bez maksas.

Uz starta gatavojas stāties arī viesi no Igaunijas, kas šobrīd cīnās par medaļām sezonas kopvērtējumā, līdz ar to cīņas atkal solās būt ar starptautisku pieskaņu.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro


Foto: Motorsport.com

Alonso ir versija, kāpēc samazinājies incidentu skaits F1 sacīkstēs

Jau deviņus F1 posmus pēc kārtas nav notikuši incidenti, kuru dēļ trasē būtu bijis jādodas drošības mašīnai. Čempionāta pieredzes bagātākajam pilotam Fernando Alonso ir sava teorija, kāpēc tas ir tā.
Foto: Andris Smilšarājs

Biķernieku trasē noskaidroti jaunie Latvijas, Baltijas un Ziemeļeiropas drifta čempioni

Drifta disciplīna pagājušajā nedēļas nogalē oficiāli noslēdza 2024. gada sezonu. Biķernieku trasē tika aizvadītas "Grand Final 2024" sacensības, kas sevī ietvēra Livonijas drifta čempionāta finālu, Latvijas drifta čempionāta finālus, Latvijas drifta kausa finālu, Lietuvas "Semi Pro" čempionāta finālu, NEZ drifta čempionāta finālu un visus Baltijas finālus. Tik daudzu čempionu noskaidrošana vienuviet vēl nebija norisinājusies un to varēja redzēt pēc cīņām trasē. Uz starta kopā izgāja 153 dalībnieki no astoņām valstīm.
Paulss Jonass. Foto: @shotbybavo
1

Jonasa pārstāvētā "Standing Construct Honda" komanda tiek slēgta

Par savas motokrosa komandas "Standing Construct Honda" darbības pārtraukšanu paziņojis tās īpašnieks Tims Matīss.