Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kalio: Stounera aizvietošana - izšķirošais posms manā "MotoGP" karjerā

Kalio: Stounera aizvietošana - izšķirošais posms manā "MotoGP" karjerā
Mika Kalio
Foto: AFP

"MotoGP" somu braucējs Mika Kalio atzīst, ka bijušā pasaules motošosejas čempiona Keisija Stounera aizvietošana uz trim sacīkstēm būs izšķirošais posms viņa turpmākajā karjerā.

Atgādinām, ka Stouners nepiedalīsies nākamajos trīs pasaules čempionāta posmus, lai pilnībā atgūtos no veselības problēmām, kas viņu vajā sezonas lielāko daļu. Stounera vietu "Ducati" ražotāju komandā blakus vēl vienam bijušajam čempionam Nikijam Heidenam ieņēmis 26 gadus vecais Kalio, kurš šogad savā debijas sezonā brauca "Ducati" satelītkomandā "Pramac". Paredzams, ka Stouners atgriezīsies uz Eštorilas sacīkstēm, kas norisināsies oktobrī.

"Nemaz nepriecājos ar Keisija veselības stāvokli, taču šī situācija man ir labvēlīga," teica Kalio. "Šīs trīs sacīkstes man ir būtiskas, lai uzrādītu maksimāli labākos rezultātus. Man jāfinišē sacensībās apmēram ap sesto pozīciju, un ceru, ka kopā ar komandu spēšu sasniegt kaut ko vairāk."

Kalio stāsta, ka braucēja apstiprināšana Stounera vietā notikusi ļoti ātri, un arī turpinājumā notikumi skrējuši laika spārniem. "Pirmdienas rītā viņi atnāca pie manis un paskaidroja situāciju, ka Keisijs paliks mājās un kādu laiciņu nebrauks. "Ducati" vēlējās redzēt mani kā viņa aizvietotāju, un es piekritu, sakot - ja mana pamatkomanda to atbalsta, es esmu ar mieru."

Šodien Čehijas posma brīvajā treniņbraucienā Brno trasē ātrākais bija "Yamaha" braucējs Horhe Lorenso, kurš apsteidza savu komandas biedru Valentino Rosi un Dani Pedrosu. Kalio uzrādīja septīto ātrāko apļa laiku. Sestdien notiks otrais treniņbrauciens un kvalifikācija, bet svētdien - Čehijas "Grand Prix" izcīņa.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-08-14 18:55, pirms 15 gadiem
Kalio man atgādina Raikonenu - tikpat vēsa pieeja lietām. Trasē kā haizivs - gaida mirkli un tad izmanto izdevību nekavējoties.

     [+] [-]

, 2009-08-15 13:39, pirms 15 gadiem
Lai viņam veicas! Sekošu līdz ar dubultu uzmanību!