Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Antonio Lindbeks "Lokomotīvē" nepaliks

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Antonio Lindbeks "Lokomotīvē" nepaliks
Paldies, "Toninju"! Antonio Lindbeks jaunajā sezonā nebrauks "Lokomotīves" sastāvā.

Kā jau to varēja paredzēt, tad pagājušās sezonas Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandas līderi Brazīlijā dzimušo zviedru motobraucēju Antonio Lindbeku nav izdevies noturēt un jauno sezonu viņš sāks Grudzjoncas GKM komandā. Ar lieku sniegumu Antonio "uzsita" sev cenu un - galvenais - viņa aiziešanu noteikti ietekmēja tas, ka "Loko" neļāva startēt Ekstralīgā (arī 2016. gadā brauksim Nice līgā).

Antonio Lindbeks jaunajā sezonā pārstāvēs Grudzjoncas GKM komandu, kurai vajadzēja izkrist no Ekstralīgas, bet kura tajā tomēr paliks, jo lielu parādu dēļ izjukusi Ržešuvas "Stal". Lindbeks jau ir saskaņojis līguma detaļas. Grudzjoncas komanda jaunajā sezonā izskatās spēcīga, jo tajā nolēmuši palikt Tomašs Gollobs, Artjoms Laguta, Rafals Okoņevskis, Kžištofs Bučkovskis un Daniels Jeleņevskis, bet tagad vēl klāt nāk Antonio Lindbeks.
Aizvadītajā sezonā "Loko" rindās Antonio 15 mačos atceda caurmērā 2,32 punktus vienā braucienā no trim iespējamajiem un bija ceturtais labākais šajā ziņā visā Nice līgā, kā arī kļuva par Eiropas čempionāta bronzas medaļas ieguvēju un Pasaules kausa ieguvēju Zviedrijas izlases sastāvā. 2016. gada sezonā Lindbeks startēs arī visos "Grand Prix" seriāla posmos.
Varam tikai pateikt "Toninju" lielu paldies, novēlēt viņam veiksmi jaunajā sezonā un cerēt, ka kādreiz viņš atkal brauks "Lokomotīves" sastāvā. Līdz Lindbeka aiziešanu daugavpiliešu sastāvā pašreiz ir tikai divi leģionāri, kuri aizvadītajā sezonā arī bija komandas līderi - Fredriks Lindgrens un Jūnass Kīlmekorpi.

     [+] [-]

, 2015-12-12 18:36, pirms 9 gadiem
Šo jau vajadzēja moto sadaļā,nevis handbola!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-12 19:55, pirms 9 gadiem
Paldies, Toninjo! Veiksmi GP!

     [+] [-]

, 2015-12-12 22:37, pirms 9 gadiem
[quote stiflerss]
Šo jau vajadzēja moto sadaļā,nevis handbola!
[/quote
drukas kluudas ar taa neko