Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Var pieteikties "Openkart" B līgas pēdējam posmam

Jānis Pārums

Var pieteikties "Openkart" B līgas pēdējam posmam
Foto: www.openkart.net

Sestdien, 4.novembrī, ar sacīkstēm Swedbank kartodromā Kandavā noslēgsies īres kartinga seriāla Openkart B līgas 2009.gada sezona. Čempiontituls faktiski jau ir Artūra Bondera rokās, kurš lieliski aizvadīja sezonas pirmo daļu, izcīnot trīs uzvaras un vienu otro vietu. Vairāk neskaidrības ir par pārējām vietām.

Pašlaik otrais ir Ivars Strencis, kuram ir 15 punktu pārsvars pār Andri Orniņu trešajā vietā un 25 punktu pārsvars pār Juri Pavloviču ceturtaja vietā.

Astoņi labakie B līgas braucēji kvalificēsies Openkart kausa izcīņai, jeb Zvaigžņu sacīkstei, kas 5.decembrī notiks Tallinā. Komandu vērtējumā par labākās komandas titulu vēl cīnīsies sezonas līderi MBA Racing Team (brāļi Strenči) un Resnie Racing Putni (Orniņš un Sestulis).
Šosezon Swedbank kartodromā ir notikuši trīs B līgas posmi, katrā no tiem savs uzvarētājs – Artūrs Bonders, Juris Pavlovičs un Andris Orniņš.

Openkart B līgas sacensībās laipni gaidīts ir ikviens autosporta cienītājs, kuram ir vēlme sacensties ar citiem entuziastiem. Openkart ir finansiāli vispieejamākās autosporta sacensības pēc „arrive and drive” (ierodies un brauc) principa, iepriekšēja pieredze autosportā nav nepieciešama, turklāt nepastāv saikne starp rezultātu un ieguldīto naudu. Sacensības notiek ar drošiem speciāli īrei paredzētiem gokartiem.

Vairāk informācijas seriāla mājas lapā internetā openkart.net, bet tiem, kas vēlas piedalīties, pieteikums, norādot savu vārdu un uzvārdu, jāsūta uz e-pastu openkart.serials@gmail.com.

Dienaskārtība

• no 10.30 iespējami brīvie treniņi
• 11.30 ierašanās un reģistrācija
• 12.00 pirmā kvalifikācijas sesija
• 12.30 otrā kvalifikācijas sesija
• 13.00 finālbraucieni
• Apmēram 14.00 apbalvošana

Dienaskārtībai ir tikai informatīvs raksturs, precīzi braucienu norises laiki var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita.

Informāciju sagatavoja:
Biedrība "Kartinga attīstības centrs"