Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lotus" interesējas par Felipi Masu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Lotus" interesējas par Felipi Masu
Felipe Masa
Foto: SCANPIX SWEDEN

"Lotus" komanda ir ievietojusi brazīliešu pilotu Felipi Masu iespējamo kandidātu sarakstā uz vakanto Kimi Raikonena vietu 2014. gada F1 sezonā.

Tikai pirmdienas vakarā Felipe Masa paziņoja, ka šīs sezonas izskaņā pametīs "Ferrari", taču jau šobrīd sākušās runas par to, kurā komandā Masa varētu turpināt karjeru.

"Galvenais ir tas, ka citas komandas ir ieinteresētas par Felipi," intervijā "Canal Plus" skaidro sportista menedžeris Nikolā Tods. "Mazā komandā viņš nekad nebūs otrais numurs, tādēļ ir nepieciešams atrast vietu, kurā viņš varēs spēlēt noteicošo lomu. Saprotams, ka visvairāk interesējošā vieta, kas palikusi brīva, ir tā, ko atstās Raikonens. Vai ir vēl kādas komandas? Tad redzēsim. Tuvākās nedēļas būs svarīgas."

Līdz šim tika uzskatīts, ka nopietnākais pretendents uz Raikonena vietu "Lotus" komandā ir Niko Hilkenbergs, tomēr tagad izrādās, ka šī komanda izrāda neslēptu interesi arī par Masas pakalpojumiem.

"Arī Felipe Masa ir pieejams, tādēļ viņš nenoliedzami ir kandidātu sarakstā," intervijā "RMC Sport" atklāj "Lotus" komandas vadītājs Eriks Buljē. "Tomēr, nesāksim par ātru strādāt pie plāna "B". Esam vienīgā atlikusī komanda, kas var piedāvāt labu vietu, tādēļ ir skaidrs, ka par to interesēsies daudzi."

Ar sev pieejamo informāciju padalījies arī brazīliešu autosportists Lučiano Burti, kurš savulaik arī paspēji izmēģināt spēkus Formulā 1: "Zinu, ka pieņemt Masu atpakaļ būtu gatava arī "Sauber" komanda, tomēr viņi nespēj piedāvāt vienu no ātrākajām mašīnām. Viss ir atkarīgs no tā, ko pats Felipe vēlas."

"Nākamajam gadam gribu atrast komandu, kas dos man konkurētspējīgu auto, ar ko būtu iespējams iespējami vairāk sacīkstes un sacensties par čempiona titulu. Tas paliek mans lielākais mērķis," intervijā "O Estado de S.Paulo" stāsta pats Masa, pieļaujot, ka karjeru iespējams turpināt arī ārpus F1. "Man nepatīk izturības sacīkstes. DTM ir viens no variantiem, ko redzu, kā sev tīkamu."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...
Eurosport.com - Sports News | Sports Scores |...

  +1 [+] [-]

, 2013-09-12 11:56, pirms 11 gadiem
Ņemot vērā to, ka visās pārējās TOP komandas jau sastāvus ir nokomplektējušas, šis Masam būtu labākais variants.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-12 12:16, pirms 11 gadiem
Nezinu gan, labak tad tomer Hilkenbergs, kuram preks F-1 sakas labakie gadi, Masa nu jau gados vidusmera pilots, kurs ir ideals otrais numurs, bet vai Lotusam tadu vajag, ja vienigi uzskata, ka Grozans var klut par stabilu pirmo, vai ari sapno, ka Alonso varetu pie vieniem atgriezties.

Masa varetu but Sauber glabejs, jo no Sirotkina darba pie masinas pavasara treninos un ari sezonas laika bus tuva nullei, jo vins tik macisies ar F-1 braukt.

     [+] [-]

, 2013-09-12 12:43, pirms 11 gadiem
Nu lai iet uz Lotus,nu domaju ka ari naudas zina Lotus bus ieguveji,nu lai labak beidz karjeru kaut cik konkuretspejiga komanda neka kautkada Sauber Nu un Hulkenbergam vel bus iespeja tikt augstak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-12 16:52, pirms 11 gadiem
Atceraties vienu - Masa gandrīz uzvarēja čempi un tas jau ir rādītājs, izkapāja Raiko. Trauma - tā pāries pat Ferrari gaidija kad puika atkopsies, bet viņiem ir tik ļoti lieli mērķi, ka nav laika gaidīt..

     [+] [-]

, 2013-09-12 18:00, pirms 11 gadiem
varbūt pamēģināt spēkus Indy?