Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Latviešu komanda sāk cīņu 24 stundu izturības kartinga sacīkstēs Dubaijā

Latviešu komanda sāk cīņu 24 stundu izturības kartinga sacīkstēs Dubaijā
Latviešu komanda

Piektdien Apvienotajos Arābu Emirātos tika dots starts 24 stundu izturības sacīkstēm kartingā, kurās startē arī latviešu komanda ''Baltie''.

Šajās dienās norisinās prestižās 24 stundu izturības sacīkstes kartingā ''Dubai Kartodrom Endurance Championship 24 hours 2015'', kurās piedalās arī komanda no Latvijas Mareka Štolcermaņa, Kristapa Gasparoviča, Nīla Tripāns, Ērika Gasparoviča, Kristapa Grinieka un Harija Cīruļa sastāvā.

Kopā piedalās 31 komanda no visas pasaules. Tiek ziņots, ka mūsējie startēja no 11 vietas, atpaliekot 0,4 desmitdalas no 1 vietas.

Mareks Štolcermanis: "Pēc kvalifikācijas tika nomainīts sajūgs, jo nebija tehniska kārtība uz ko zaudējam laiku kvalifikācijā. Trase ir smaga, sarežģīta un laiks ara +25, tāpēc nebūs viegli. Taču noskaņojusms ir labs un esam gatavi cīnīties!"

Šobrīd, kad nobraukts vairāk par vienu stundu, Latvijas izlase ieņem sesto vietu absolūti un trešo Pro / Nations klasē.

Sekot līdzi sacensību rezultātiem tiešraidē var Racemon 1.9 | © MYLAPS SPORTS TIMING 2011

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed