Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" zaudē testa mačos

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" zaudē testa mačos
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Zaudējumu testa mačos piedzīvojusi Daugavpils „Lokomotīve”. Mūsu spīdvejisti ar rezultātu 36:54 atzina Ukrainas „Shakhtar” pārākumu.

Šīs sacīkstes bija lieliska iespēja sevi apliecināt vairākiem komandas jaunajiem un rezerves braucējiem, jo sacensībās nepiedalījās liela daļa komandas līderu. Diemžēl mūsu jaunie braucēji brauca ļoti nestabili un cīņas uzvarētājs noskaidrojās ļoti ātri.

Pārsvars neauga strauji, bet tas auga ļoti vienmērīgi. Ukrainas spīdvejisti demonstrēja brīžiem pat negaidīti labu braukšanu, jo mūsu braucēji spēja uzvarēt tikai trijos no 15 braucieniem. Tikai vienu reizi uzvarēja „Lokomotīves” potenciālais līderis – Pāvels Mesjoncs., kurš arī kļuva par rezultatīvāko Latvijas komandā – 10 punkti.

„Lokomotīves” sastāvā diezgan labu sniegumu nodemonstrēja Leonīds Paura, kurš guva deviņus punktus un ļoti iespējams, ka tādējādi nodrošināja sev vietu komandas sastāvā uz nākamajiem Polijas 1. spīdveja līgas mačiem. Atgādināsim, ka šo piektdien plkst. 19.00 „Lokomotīve” cīnīsies ar Grudzjoncas „GTZ” spīdvejistiem.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

     [+] [-]

, 2008-06-12 09:35, pirms 16 gadiem
nu ko lai saka, sniegums šogad tāds stipri nestabils mūsējiem.... nekas, sezona vēl nav pusē, ceru ka viss vēl vērsīsies uz labo pusi....