Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kurzemes ziemas kausa 5. posma trases konfigurācija solās būt gana sarežģīta

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Kurzemes ziemas kausa 5. posma trases konfigurācija solās būt gana sarežģīta
Foto: www.eveautosports.lv

Svētdien, 17. februārī, Vaiņodes lidlaukā starts tiks dots Kurzemes ziemas kauss 2019 5. posmam. Nelabvēlīgu laika apstākļu dēl tika atcelts 4. posms, līdz ar to kausa izcīņa norisinās piecos posmos, no kuriem četri labākie tiks ieskaitīti kopvērtējumā.

Vaiņodes lidlauks autosprinta sacensībās tiek izmantots salīdzinoši nesen, bet paspējis jau iemantot pozitīvu slavu sportistu vidū.

Plašās asfaltētās teritorijas ļauj veidot ātras, sarežģītas un drošas trases. Arī Kurzemes ziemas kausa piektā posma trases konfigurācija solās būt gana sarežģīta un baudāma. Sacensību dienā plānots aizvadīt trīs braucienus pa aptuveni divus kilometrus garo trasi.

Neatkarīgi no laika apstākļiem, trase būs ar stingru segumu, kas sastāv no tīra un netīra asfalta. Ziemai neatbilstošu laika apstākļu gadījumā radžu klasēs drīkst startēt ar bez radžu riepām.

Dalībnieku reģistrācija norisās līdz 16. februāra 18:00, kā arī sacensību dienā (sk. nolikumu) no 9:00-10:30. Trase atrodas ŠEIT.

Izmantotie resursi:
- WWW.EVEAUTOSPORTS.LV