Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Slakteris mēģinās izcīnīt F2 čempiona titulu

Jānis Pārums

Slakteris mēģinās izcīnīt F2 čempiona titulu
Uvis Slakteris
Foto: Riga Powerboat Team

No 13. līdz 18. decembrim Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), Fudžeriā 20 komandu piloti sacentīsies par F2 2009. gada Pasaules čempiona titulu. Īsajā laika posmā norisināsies gan trešais, gan pēdējais – ceturtais sacensību posms. Arī "Riga Powerboat Team" komandas pilots Uvis Slakteris stāsies pretī Pasaules līmeņa grandiem, lai cīnītos par prestižo sacensību uzvarētāja godu.

Pašlaik Uvim kopvērtējumā ir ceturtā vieta, kuru viņš ieņem ar 18 punktiem. Pirmo vietu dala divi piloti – trīskārtējais Pasaules čempions brits Kolins Dželfs un itālis Alekss Karella ar 20 punktiem, trešajā vietā atrodas Johans Koenradi no Nīderlandes ar 19 punktiem. Šādus rezultātus piloti nodrošinājuši sev pēc diviem iepriekšējiem posmiem Bahreinā un Ēģiptē.

Parasti sacensību dalībnieki Apvienotajos Arābu Emirātos var justies kā cepetis cepeškrāsnī. Svelme un mitrais gaiss nav pielūdzami, taču šoreiz būs savādāk. Salīdzinoši vēsais decembra laiks nenomocīs pilotus līdz bezsamaņai. Tas ļaus saglabāt koncentrēšanos un sniegt labākos iespējamos rezultātus. Šīs būs aizraujošas un sīvas sacensības ne tikai tāpēc, ka piloti ir savā labākajā formā, bet arī tāpēc, ka šie ir pēdējie soļi līdz čempionāta finiša līnijai. Neviens nav gatavs piekāpties, un cīņa par katru centimetru ir ar sakostiem zobiem.

Uvim līdz līdera pozīcijām pietrūkst tikai divi punkti, un viņš ir apņēmības pilns cīnīties līdz pēdējam. Netraucēs ne iepriekšējās sacensībās gūtās nopietnās traumas, ne Ēģiptes posma saplosītais motors. Gan brēcošās motora skaņas, gan ātrums, kuram skatiens līdzi nespēj izsekot, Uvja azartu tikai pavairo. Un jo vairāk, jo labāk.

Informāciju sagatavoja
Riga Powerboat Team

     [+] [-]

, 2009-12-10 17:23, pirms 15 gadiem
Ar Sponsoru gan ir, gan nav paveicies, pie lielveikala NASING nomet džipu pie ieejas durvīm, jo invalīdu stāvieta pilna- nākot arā pirkumi krīt no groza, piestūķē auto, pamet ratus pie durvīm, telefons atļukujušā ausī kā tirzniecības kurjeram un aiznesās uz seimu lemt par savu algu - vemt gribējās.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-10 17:51, pirms 15 gadiem
Nu cik var ņemties? Ne jau tēvs ir tas, kurš tika pie rezultātiem!!

     [+] [-]

, 2009-12-11 00:32, pirms 15 gadiem
karlosons.lv rakstīja: Nu cik var ņemties? Ne jau tēvs ir tas, kurš tika pie rezultātiem!!
Nu ar tādiem sponsoriem nevar netikt pie rezultātiem. Ja citiem sportistiem piešķirtu kaut desmito(ja godīgi pietiktu arī ar piekto) daļu no tā, ko šis gadā notērē..

     [+] [-]

, 2009-12-11 10:45, pirms 15 gadiem
Bez tēva ne pie ka arī netiktu. Runa bija par Nasing attieksmi pret līdzpilsoņiem, lai noietu 50 soļus, tanī brīdī laikrakstu piegādātājs, kam tur bija jāapstājās, nostājās uz braucamā ceļa ar ieslēgtām avārijas ugunīm un traucēja pārējo satiksmi.