Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Rallija ''Latgale 2010'' atklāšanas ceremonijā piedalīsies Maļuhins

Rallija ''Latgale 2010'' atklāšanas ceremonijā piedalīsies Maļuhins
Foto: Aleksejs Oņegins, Ajags foto

Jau rīt plkst. 16:00 Daugavpilī, Pilsētas laukumā, tiks dots starts rallijam ''Latgale 2010''. Atklāšanas ceremonijā piedalīsies arī viens no labākajiem Latvijas biatlonistiem Oļegs Maļuhins, kuru redzēsim krasi atšķirīgā ampluā nekā līdz šim.

Sacensības tiks atklātas plkst. 15:50, kad rallija estakādi svinīgi šķērsos spīdveja motocikls - spēkrats, bez kura Daugavpils motoru sporta dzīve nav iedomājama. Pēc tam sekos VIP ekipāža ar Daugavpilī dzimušo Oļegu Maļuhinu stūrmaņa krēslā. Ekipāža, kuras pilota lomā iejutīsies Leonards Tenis, sestdien arīdzan piedzīvos debiju rallijā, tiesa gan, tas notiks pēc tam, kad pārējie rallija dalībnieki būs veikuši pirmās dienas pirmos divus ātrumposmus un atgriezušies Daugavpilī. Teņa/Maļuhina ekipāža būs rallija fanu uzmanības centrā, kad tā sportiskā režīmā startēs sestdienas trešajā ātrumposmā - Daugavpils kartodromā. Atliek vien novēlēt, lai 1998. gada Nagano ziemas olimpisko spēļu sestās vietas ieguvējam Oļegam Maļuhinam atrašanās stūrmaņa krēslā kļūst par neaizmirstamu piedzīvojumu.

Var droši apgalvot, ka Oļega Maļuhina iznāciens sacīkšu automobilī piesaistīs daudz skatītāju, jo iemesls pulcēties un uzturēties kartodroma tuvumā būs visas sestdienas garumā - šeit paredzētas atrakcijas, koncerti, bet pēc dienas trešā ātrumposma arī vakara izklaidējošā programma. Zināmas ērtības rallija faniem sagādājusi Latvijas Mobilā Telefona rallija komanda, kas servisa parkā uzslies telti ar ekrānu, kurā tiešsaistē varēs sekot līdzi rallija notikumiem un ātrumposmu rezultātiem.

Vēlreiz atgādinām, ka brīvdienās sinoptiķi sola karstu laiku ar temperatūru virs 30 grādiem un bez lietus, tādēļ skatītājiem ir ieteicams savlaicīgi padomāt par saules aizsargkrēmiem un pietiekamu dzeramā ūdens daudzumu.

Rallijs ''Latgale 2010'' notiks divas dienas - sestdien sportisti veiks pirmos trīs ātrumposmus Daugavpilī un tās apkaimē, bet svētdien jau dosies uz Rēzekni, kur pie Latgales Māras tiks dots starts atlikušajiem pieciem ātrumposmiem.

Informāciju sagatavoja:
Rallija ''Latgale 2010'' preses sekretārs
Roberts Jansons


, 2010-07-09 16:38, pirms 14 gadiem
Nez vai plinti ar ņems līdz?
Foto: batcc.eu

Baltijas autošosejas čempionāts sākas šonedēļ Pērnavā

Jaunā Baltijas autošosejas čempionāta (BaTCC) sezona sāksies jau šonedēļ, 4. maijā ar sacensībām Igaunijā, “Porsche Ring” trasē. Vairākās ieskaites klasēs uz starta līnijas stāsies vairāk nekā 100 dalībnieki no Baltijas, Somijas un Polijas.
Adrians Ņūvijs. Foto: Motorsport.com

Ņūvijs pēc šīs F1 sezonas varētu pamest "Red Bull" komandu

Viena no intrigām, kas F1 aizkulisēs īpaši uzplaiksnījusi pēdējās nedēļās, ir jautājums par izcilā inženiera Adriana Ņūvija nākotni. Daudzi respektabli avoti raksta, ka pēc 19 sezonām brits pametīs "Red Bull" komandu.
Foto: Oskars Freijs

Autosprinta sezonas atklāšanā Biķerniekos triumfē "Ferrari", "Porsche" un "Honda"

Sestdien, 27. aprīlī, Biķernieku trasē ar jaunu dalībnieku rekordu tika aizvadīts Latvijas autosprinta kausa pirmais posms. Uz starta stājās 217 dalībnieki, kas parūpējās par aizraujošām cīņām 10 dažādās ieskaites klasēs. Lielākos panākumus guva Dmitrijs Gorņevs, Rolands Upatnieks un Edvīns Vansovičs, kuri katrs izcīnīja pa divām uzvarām.