Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Nitišam sāpīga neveiksme sezonas aizraujošakajā pusfināla braucienā (+video)

Nitišam sāpīga neveiksme sezonas aizraujošakajā pusfināla braucienā (+video)
Reinis Nitišs
Foto: Olsbergs MSE

Aizvadītajās brīvdienās Turcijā, Stambulas F-1 sacīkšu trases kompleksā, norisinājās 11. FIA Pasaules rallijkrosa čempionāta posms. Diemžēl pēc veiksmīgā sākuma Reinis Nitišs bija spiests izstāties pusfināla braucienā, kad viņa auto piemeklēja tehnisks defekts.

Jēkabpilietis Reinis Nitišs, startējis prestižākajā pilnpiedziņas Supercar klasē, pēc četrām kvalifikācijas kārtām ieņēma ceturto vietu un iekļuva sacensību pusfinālā, kur vēlāk diemžēl viņa automašīnu piemeklēja ātrumkārbas defekts. Reinis finišu sasniedza ceturtajā vietā, neiekļūstot sacensību finālā.

Kā pēc sacensībām atzina Reiņa komandas biedrs Andreas Bakeruds, tad Reinim vajadzēja startēt finālā. ''Finālā vajadzēja startēt arī Reinim, kuram pusfinālā bija laba cīņa. Diemžēl beigās viņam nepaveicās. Runājot par manu sniegumu, tad ir patīkami atgriezties uz goda pjedestāla, taču ir nepatīkami būt otrajam, kad esi tik tuvu līderim,” saka Nitiša komandas biedrs Andreas Bakeruds.

Priecīgs par uzvaru bija zviedrs Timijs Hansens, kurš žurnālistiem atzina, ka šis pusfināla brauciens esot bijis trakākais, kādā viņš jebkad ir braucis. ''Mans pusfināla brauciens bija pats trakākais, kādā jebkad esmu braucis, jo līdz šim nebiju tā cīnījies, lai uzvarētu. Sākumā man pusfinālā neizdevās starts, taču turpinājumā bija neliels haoss, kurā bija daudz sīvas cīņas. Esmu priecīgs, ka man tajā braucienā izdevās uzvarēt,'' ta Timijs Hansens, kurš piebilda, ka rallijkross ir pats aizraujošākais sports pasaulē.

Pusfināla brauciens:

Izmantotie resursi:
FIA World Rallycross Championship