Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Brīvdienās skijoringa sacensības Ropažos un Ķekavā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Brīvdienās skijoringa sacensības Ropažos un Ķekavā
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šajā nedēļas nogalē ar pilnu jaudu Latvijā sāksies skijoringa sacensības, kurām šī ziema ir kā radīta – sniega ir pārpārēm, arī nokust tas nebūt netaisās. 9. janvārī Ropažos tiks aizvadīts Latvijas kausa izcīņas pirmais posms, bet 10. janvārī Ķekavā, "Tilderu" trasē, motorizētie slēpotāji uzsāks cīņu par Latvijas čempionu titulu.

Sestdien sacīkstes par Latvijas kausu notiks Ropažu pagastā, Rīgas – Ērgļu šosejas 23 kilometrā (pie krustojuma uz Tīnūžiem). Sacensības notiks skijoringā, ziemas krosā (ar un bez radzēm), ar mopēdiem, kā arī ar kvadricikliem. Starts pulksten 10.

Svētdien Ķekavas novada "Tilderos" notiks Latvijas čempionāta 1. posms. Sacensību programmā tieši tādas pašas disciplīnas, kā dienu iepriekš, arī starts pulksten 10.

Sīkāka informācija par sacensību norises vietu un programmu atrodama Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) Skijoringa komisijas mājaslapā motoskijorings.lv

Izmantotie resursi: motoskijorings.lv