Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"BMW" nākamgad WTCC seriālā startēs ar divām automašīnām

"BMW" nākamgad WTCC seriālā startēs ar divām automašīnām
Augusto Farfus
Foto: www.fiawtcc.com

Vakar Minhenē, Vācijā, Sportpokal balvu pasniegšanas ceremonijā "BMW Motorsport" paziņoja, ka nākamajā gadā tā "World Touring Car Championship" (WTCC) sacensībās startēs ar divām automašīnām.

""BMW" turpinās piedalīties GT un WTCC sacensībās nākamajā gadā," teikts BMW paziņojumā. """BMW" braucēji brauks un par uzvarām cīnīsies WTCC un Amerikas Le Mans sacensībās."

Zināms, ka WTCC seriālu "BMW" pārstāvēs Bart Mampaey’s RBM komanda, kura brauks ar ''BMW 320si'' automašīnu. Komandas piloti nākamajā gadā būs Augusto Farfus (šogad 113 punkti un trešā vieta kopvērtējumā – aut.) un Endijs Prilos (84 punkti un ceturtā vieta – aut.).

Arī "SEAT" jau runā, ka nākamajā gadā tā samazinās automašīnu skaitu WTCC seriālā, kamēr "Chevrolet" turpinās braukt ar trim automašīnām. Atgādināsim, ka nesen šī gada WTCC vicečempions Jans Millers paziņoja, ka nākamgad viņš brauks ''Chevrolet'' komandas sastāvā, lai arī pirms tam viņš četrus gadus brauca ''Seat'' vienībā.

Izmantotie resursi:
fiawtcc.com