Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Nitišs Francijas RX posmā pirmo reizi šosezon neiekļūst pusfinālā

Nitišs Francijas RX posmā pirmo reizi šosezon neiekļūst pusfinālā
Reinis Nitišs
Foto: Olsbergs MSE

Francijas pilsētā Loeakā noslēdzies Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) un Eiropas rallijkrosa čempionāta devītais posms, kas mūsu braucējiem šoreiz nebija veiksmīgs.

SuperCar klasē Reinis Nitišs trešajā kvalifikācijas kārtā uzrādīja tikai 22.rezultātu, bet ceturtajā braucienā Reinim 16.vieta. Četru braucienu summā tas deva 16.vietu, kas Reinim neļāva kvalificēties pusfinālam. Šī bija pirmā reize šogad, kad Nitišs neiekļūst Pasaules RX pusfinālā.

Finālā uzvarēja zviedrs Timijs Hansens, aiz sevis atstājot norvēģi Peteru Solbergu un francūzi Žanu Duborgu. Kopvērtējumā līderis joprojām ir Solbergs, bet Nitišs pēc šī posma kopvērtējumā atkritis uz septīto vietu.

Super 1600 klasē trešajā braucienā Jānim Baumanim bija desmitais ātrākais laiks, kamēr Artis Baumanis finišēja 24.vietā. Ceturtajā kvalifikācijas kārtā Artis izcīnīja sesto vietu, bet brālis Jānis ierindojās desmitajā vietā. Pēc četrām kārtām Jānis ieņēma septīto vietu, kas ļāva sportistam startēt pusfinālā. Tikmēr Artim 14.vieta un debijas sacensības bija beigušās.

Pusfinālā Baumanis savā braucienā ieņēma ceturto vietu, kas nozīmēja to, ka Jānis pirmo reizi šogad neiekļūst sacensību finālā. Pēc šī posma Baumanis saglabā pirmo vietu, taču viņa pārsvars pār Linemanu ir vairs tikai deviņi punkti.

Nākamais posms notiks Barselonā.

     [+] [-]

, 2015-09-06 20:20, pirms 9 gadiem
viss iet galīg galīg uz leju jasapurinās un jatiek vismaz top 5 līdz sezonas beigām

     [+] [-]

, 2015-09-07 10:47, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: viss iet galīg galīg uz leju jasapurinās un jatiek vismaz top 5 līdz sezonas beigām
Uz leju ej tikai Tu.
Pie vainas pa lielam ir komanda, kas nespēj attīstīt auto. Pēdējās sacīkstēs Peugeot lieliski progresē un PSX jau labu laiku ir soli visiem priekšā.