Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kārlis Sabulis triumfē Igaunijā MX85 klasē

Jānis Pārums

Kārlis Sabulis triumfē Igaunijā MX85 klasē
Kārlis Sabulis

Latvijas motosportists Kārlis Sabulis sestdien izcīnīja uzvaru Igaunijas čempionātā MX85 klasē. Pats sportists atzīst, ka sezonas sākumānebija gaidījis tik augstvērtīgus rezultātus.

Pavisam šosezon bija četri posmi - Valgā, Turī, Kosē un Tihametsā. Valgā 12 gadus vecais Sabulis nestartēja kājas savainojuma dēļ, bet latvietim paveicās, jo otrais brauciens tur tika atcelts slikto laika apstākļu dēļ un ieskaites punkti līdz ar to netika nopelnīti tikai vienā braucienā. Pārējos posmos Igaunijā Sabulis guva uzvaras, kas arī nodrošināja triumfu, lai gan pirms pēdējā posma tikai četrus punktus no latvieša atpalika Igaunijas līderis Karls Sāts.

Uzreiz pēc sacensībām Sabulis saņēma apsveiumus gan no konkurentiem, gan organizatoriem, sniedza interviju televīzijai. Saņemts arī piedāvājums no "Suzuki EE" komandas.

Pats Sabulis par sasniegto bija pat nedaudz pārsteigts: "Esmu ļoti priecīgs, jo sezonas sākumā necerēju sasniegt tik augstus rezultātus.Gribu pateikt lielu paldies vecākiem, līdzjutējiem un atbalstītājiem, kas man noticēja un palīdzēja".

     [+] [-]

, 2009-09-06 17:05, pirms 15 gadiem
karlen turpmak paldies saki ari cesiniekiem..joks..
cesis motokrosa lielnovads..!!!

     [+] [-]

, 2009-09-07 08:56, pirms 15 gadiem
Ar to arī apsveicu!
Bet bilde liekas ir senaun sestdien latvietis bija 4punktus mīnusā Igaunijas līderim....bet nu ir kā ir un čempiona tituls nopelnīts !!!!!