Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Beļģijas rallija pēdējā posmā startēs 182 ekipāžas

Beļģijas rallija pēdējā posmā startēs 182 ekipāžas
Fransuā Duvāls pie ''Mitsubishi Lancer WRC'' stūres
Foto: www.sport.turbomagazine.be

Kondrozas rallijā, kas ir Beļģijas rallija čempionāta pēdējais posms, uz starta stāsies rekordliels dalībnieku skaits – 182 ekipāžas.

Jau esam ziņojuši, ka ar Latvijas uzņēmēju Valda Spredža un Andra Dambja palīdzību tika izveidota ''MML Sports Ltd.'' kompānija, kas tagad nodarbosies ar ''Mitsubishi Lancer WRC'' automašīnu izīrēšanu privātiem braucējiem, ieskaitot Latvijas kausa ieguvēju Ivaru Vasaraudzi. Šogad ar ''MML Sports'' ''Mitsubishi Lancer WRC'' automašīnām Latvijā ir braukuši Ivars Vasaraudzis un Raimonds Kisiels, taču bez mūsu sportistiem ar šīm mašīnām ir braukts arī citu valstu rallijos.

Jau šīs nedēļas nogalē Beļģijā tiks aizvadīts pēdējais rallija čempionāta posms, un uz šo posmu ''MML Sports'' pakalpojumus izmantos labākais beļģu autobraucējs un WRC pilots Fransuā Duvāls, kurš iepriekš ar šādu automašīnu nav braucis.

Kā pirmais trasē dosies IRC rallija pilots Fredijs Loikss, bet Duvāls - otrais. Kopumā uz starta izies 182 ekipāžas, no kurām desmit piloti brauks ar WRC mašīnām. Lai arī uz papīra pārējo dalībnieku WRC automašīnas būs jaunākas nekā Duvālam, paredzams, ka beļģu sportists, kurš savā karjerā ir braucis 83 WRC rallijos, apliecinās, ka arī ar vecāku tehniku var cīnīties par visaugstākajām vietām.

DALĪBNIEKU SARAKSTS.

Izmantotie resursi:
condrozrally.be

     [+] [-]

, 2009-11-05 11:35, pirms 15 gadiem
Tad jau varēs rauties trīs dienas no vietas!

     [+] [-]

, 2009-11-05 19:17, pirms 15 gadiem
Domāju Duvāls būs galvenais favorīts uz uzvaru..!!

     [+] [-]

, 2009-11-05 19:34, pirms 15 gadiem
Viņam vienkārši tur nav konkurentu.

     [+] [-]

, 2009-11-05 20:14, pirms 15 gadiem
čalis tapat ka gronholms meklē iespējas lai startētu nākamajā gadā WRC. nesen bija rakstīts ewrc.cz