Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionāts motofrīstailā Rīgā 22.oktobrī- vēl tikai šonedēļ lētākas biļetes

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Galvu reibinoši, aizraujoši un bīstami triki pasaules motofrīstaila zvaigžņu izpildījumā, karsējmeitenes, gaismas, pirotehnika un citi priekšnesumi grandiozā motošovā un gada ekstrēmākajā pasākumā Latvijā – Pasaules čempionātā Motofrīstailā 22. oktobrī “Arēna Rīga”!!! Līdz 10. septembrim biļetes iespējams iegādāties par zemākām cenām

Ir atkal pagājis gads, un Rīgā atgriežas jau par tradīciju kļuvušās Pasaules čempionāta Motofrīstailā Latvijas Grand Prix sacensības (FMX Latvijas GP), kas pamatoti uzskatāmas par gada visekstrēmāko sporta notikumu mūsu valstī.

FMX Latvijas GP tradīcija Arēnā „Rīga” aizsākās 2007. gada rudenī, katru gadu Rīgā pulcējot Pasaules motofrīstaila zvaigznes no dažādām valstīm un kontinentiem, skatītājiem sniedzot grandiozu, atraktīvu un neaizmirstamu motošovu. Motofrīstails ir aizraujošs motosporta veids, ko salīdzinoši var nosaukt par motokrosa daiļlēkšanu un kas pēc savas būtības ir gan sports, gan arī šovs. Un tas ir galvenais iemesls, kāpēc sacensības motofrīstailā piesaista ne tikai motosporta fanus, bet arī daudzus citus skatītājus, kuri ikdienā par motosportu neinteresējas.

Saistībā ar iepriekšējo FMX Pasaules čempionātu Latvijas GP augsto organizatorisko līmeni Rīgā, FMX Latvijas GP ir kļuvis par vienu no vislabāk organizētajiem Pasaules Motofrīstaila čempionāta posmiem, ko ir atzīmējuši gan daudzu valstu sportisti, gan arī FIM un IFMXF (Starptautiskā Motofrīstaila federācija) amatpersonas, kuras bija ieradušās Rīgā.

2011. gadā FMX Latvijas GP Arēnā „Rīga” notiks tikai vienu dienu – 22. oktobrī, kad cīņā par Pasaules čempiona titulu redzēsim sportistus no Vācijas, Itālijas, Francijas, Čehijas, Spānijas, Austrālijas, Čīles, Krievijas un citām valstīm.
Ļoti intriģējoša pirms Latvijas GP ir situācija 2011. gada FMX Pasaules čempionāta kopvērtējumā, jo pirmajās divās vietās esošajiem sportistiem (Hosē Miralles no Spānijas un Havjērs Villegas no Čīles) ir vienāds punktu skaits (100 punkti). Savukārt 3. vietā esošais 2009. gada Pasaules čempions Remī Bizouard atpaliek tikai 3 punktus. Taču par īstām līderu briesmām ir kļuvis austrālietis Josh Sheehan, kurš gan atpaliek no līderiem 20 punktus, taču ir spējis uzvarēt pēdējos 4 posmus. Savu vārdu noteikti teiks arī 2010. gada Pasaules čempions čehs Libors Podmols, kurš traumas dēļ bija spiests izlaist Šveices posmu un ar nesadziedētu traumu startēja Krievijas GP (Libora kopvērtējuma punktu summa pirms Latvijas GP ir 81 punkts). Vērā ņemams pretendents ir arī jaunais spānis Maikel Melero (pirms Latvijas GP kopvērtējumā 4. vieta ar 86 punktiem), vēl jo vairāk tapēc, ka Maikel rezultāti progresē no posma uz posmu.

Sacensību sākums plkst. 16.00.

Nenokavē !!!
Galvu reibinoši, aizraujoši un bīstami triki pasaules motofrīstaila zvaigžņu izpildījumā, karsējmeitenes, gaismas, pirotehnika un citi priekšnesumi grandiozā motošovā un gada ekstrēmākajā pasākumā Latvijā – Pasaules čempionātā Motofrīstailā 22. oktobrī “Arena Rīga”!!!
Biļetes Biļešu Servisa kasēs, sīkāka informācija Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU...

Līdz 10. septembrim – biļetes lētākas!!!

Vairāk informācijas: FMX Latvija, Night of the Jumps

  -1 [+] [-]

, 2011-09-05 18:39, pirms 13 gadiem
sorry,bet nu sakuma šis pasakums likas vnk super,bet pedejo gadu jau neuzrunaja vairs,gandriz jau rutina,neka jauna