Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Žiguļu kauss 2015” noslēdzies

"Žiguļu kauss 2015” noslēdzies
Foto: Gints Grīnfogels

Oktobra pēdējā dienā, 31.oktobrī Salas novada Biržos, rallijkrosa trasē „Baroni” norisinājās vasaras sezonas noslēguma sacensības „Žiguļu kauss 2015”, kas pēc skaita bija astotais posms. Tajās tika pārstāvēti visu Baltijas valstu pārstāvji, kopumā tie bija 32 dalībnieki.

''Standarta” klasē par uzvarētāju kļuva Edmonds Džigurs (Rīga), otro vietu ieguva Raivis Ragainis (Jēkabpils), savukārt trešo vietu ieņēma Renārs Kārkliņš ( Alūksne).

''Brīvā” klasē par uzvarētāju kļuva ārzemju viesis - Dovilas Čiutele (Kauņa), otro vietu ieguva jēkabpilietis Mārtiņš Lapiņš, bet trešā godpilnā vieta pienācās Kristapam Gruntem no Baldones.

Jēkabpili astotā posma sacensībās pārstāvēja arī Ivars Joelis, Matīss Vasilis un Rainers Ragainis.

Astotā posma sacensību organizatori „Rencēnu Autoklubs” sadarbībā ar Biedrību “SKN sports” bija parūpējušies par lielisku sacensību gaisotni, ko novērtēja ne vien autosportisti, bet arī skatītāji. Tāpat uzslavas pelnījusi biedrība „SKN Sports”, kas ir šovasar notikušā „Žiguļu kausa 2015” organizators. Ir bijusi aizraujoša vasara, pilna ar aizraujošiem notikumiem. Sacensībās ir piedalījušas arī pašmāju zvaigznes Reinis Nitišs un Jānis Baumanis, kā arī viņu kolēģi no FIA pasaules rallijkrosa čempionāta.

Uz tikšanos „Žiguļu kausā 2016”, kur atkal sastapsim mūsu autosporta zvaigznes!

Informāciju sagatavoja:
Lelde Nitiša