Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Durka Racing" un Supermoto 2009. gada sezonas apbalvošana

Andrejs Siliņš

"Durka Racing" un Supermoto 2009. gada sezonas apbalvošana
Foto: www.durka.lv

Latvijas čempionāta Supermoto, Baltijas Supermoto Komandu Kausa un „Durka Racing” sezonas noslēguma apbalvošanas ceremonija notika 31.oktobrī restorānā/bārā "Rock'n'Riga". Šo pasākumu organizēja apvienība „Durka Racing”. Tika apbalvotas 13 klases.

Kopvērtējuma godalgoto vietu ieguvēju apbalvošana noritēja brīvā un nepiespiestā gaisotnē. Tās laikā bija iespēja atsaukt atmiņā pagājušās sezonas spilgtākos notikumus pateicoties fotogrāfes Ievas Lāss sagatavotajām reportāžām.

Viens otru draudzīgi atbalstot, „Durka Racing” braucēji tika sveikti, apbalvoti un godināti. Izmantojot izdevību, apvienības vadība pateicās atbalstītājiem, draugiem un dalībniekiem, kas bija uzticīgi visa gada garumā. Braucēji cīnījās 7 posmu garumā. Godalgoto vietu īpašnieki bija daudz un dažādās klasēs, sākot no „Pocketbike” un „Scooter” līdz pat lielajiem „Superbike”. Īpašas balvas tika pasniegtas „Stunt” braucējiem. Vairāk informācija par rezultātiem – durka.lv

Pasākuma ietvaros tika apbalvoti arī godalgoto vietu ieguvēji Latvijas čempionātā Supermoto. Šie vīri ir pieskaitāmi profesionālo sportistu kārtai, jo šogad pārstāvēja Latvijas izlasi Supermoto Nāciju Kausā Bulgārijā. Lai tiktu pie šīs iespējas, viņiem nācās cīnīties Latvijas čempionāta 11 posmu ieskaitē. Trešo vietu ieguva šā brīža pieredzējušākais braucējs Dzintars Baltais, otro- strauji progresējošais Matīss Dābols, bet čempiona titulu izcīnīja par jauno talantu atzītais Miks Peleckis. Balvas tika pasniegtas arī Quad un 85ccm klasē.

Par aizvadīto sezonu Miks Peleckis komentēja: ”Gada sākumā nācās mainīt savus plānus finansiālās situācijas dēļ, taču tas netraucēja pierādīt sevi kā vienu no ātrākajiem Baltijas braucējiem, arī Eiropas līmenī domāju, ka varu cīnīties.”

Sava mazā skaita dēļ „Moto ladies” braucējas sacenšas kopā ar vīriešiem. Artis Ozols („Durka Racing”) izteica ideju par atsevišķu sieviešu klases izveidi. Tam būtu nepieciešamas vismaz 10 braucējas. Tādā veidā būtu pārspēts pat Krievijas čempionāts, kurā piedalās tikai 8 meitenes.

Apvienībai „Durka Racing” šis bija piektais pastāvēšanas gads. Dalībnieku pulks ir strauji audzis, kā arī ievērojami palielinājies fanu pulks.

Papildus resursi :

supermoto.lv

eproracing.eu