Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kisiels: ''Autosporta saimei ir svarīga ikkatra balss''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Kisiels: ''Autosporta saimei ir svarīga ikkatra balss''
Raimonds Kisiels un Jānis Naglis
www.laf.lu

Ar spraigām pirmsvēlēšanu cīņām, galarezultāts nu ir noskaidrots, un, kā ziņojām iepriekš – turpmākos četrus gadus Latvijas Automobiļu federāciju vadīs jaunievēlētais LAF prezidents Raimonds Kisiels.

Jau ziņojām, ka par jauno Latvijas Automobiļu Federācijas (LAF) prezidentu, nomainot Jāni Nagli, nesen tika ievēlēts uzņēmējs Raimonds Kisiels. Par Raimondu nobalsoja 75 biedri, par Andri Kulbergu savas balsis atdeva 12 biedri, bet par Olafu nobalsoja pieci.

''Gribu izteikt cilvēcīgu paldies visiem biedriem, kas ieradās uz sapulci vai nodeva pilnvaras sev uzticamām personām. Ne tikai man, bet visai federācijai un autosporta saimei ir svarīga ikkatra balss. Jo vairāk biedri iesaistīsies federācijā notiekošajos procesos, jo vairāk iespēju, ka nospraustie mērķi tiks īstenoti pilnā apmērā,” savu pateicību pauž Raimonds.

Bija dzirdami viedokļi, ka, iespējams, Raimonda Kisiela ievēlēšanas gadījumā, LAF prezidents būtu tikai reprezentatīva persona, bet no pirmajām dienām ir skaidrs, ka tas tā nebūs. Raimonds un viņa komanda jau aktīvi strādā un par paveikto LAF mūs informēsim.

Izmantotie resursi:
laf.lu