Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Slakteris gatavojas septītajam posmam

Andrejs Siliņš

Slakteris gatavojas septītajam posmam
Uvis Slakteris ar savu ātrumlaivu

30. novembrī Latvijas ātrumlaivu pilots Uvis Slakteris devās uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, lai gatavotos šī gada pēdējiem diviem F1 pasaules čempionāta posmiem. Pirmais posms norisināsies 5. decembrī Abu Dabi, nākamais notiks uzreiz pēc nedēļas 12. decembrī Šarjahā.

Pagaidām Uvis kopvērtējumā ierindojas 10. vietā, un pretendē uz „Rookie Of The Year” titulu kā redzamākais jaunpienācējs F1 ātrumlaivu klasē. Uvis šajās sacensībās brauc zem „F1 Team Sweden” komandas karoga. Viņa komandas biedrs zviedrs Jonas Andersons ir vairākkārtējs F2 Pasaules čempions, un pašlaik kopvērtējumā atrodas otrajā vietā.

Šī gada pēdējos divus F1 Pasaules čempionāta posms būs iespējams skatīties tiešajā pārraidē oficiālajā F1 ātrumlaivu mājas lapā f1boat.com. Tā ir brīnišķīga izdevība vērot prestižākās ūdens motosporta sacensības visiem interesentiem, neatrodoties otrā pasaules malā.

Iepriekšējā F1 PČ posmā Ķīnā finālbraucienā Uvis izcīnīja 8. vietu, kā arī uzrādīja 8.ātrāko apļa laiku „Slam Trophy” ietvaros. Pašlaik Uvim kopvērtējumā ir 17. punkti. Arī Uvja sīvākajam konkurentam francūzim Philippe Dessertenn ir 17 punkti, tāpēc, lai viņu apsteigtu, Uvim Apvienoto Arābu Emirātos ir jāfinišē vismaz pirmajā desmitniekā.

Sacensību grafiks ir ļoti saspringts – pēc 5. un 12. decembra F1 posmiem, Uvim ir jādodas uz Malaiziju, lai startētu F2 Pasaules Čempionātā ātrumlaivām, kas notiks 13. decembrī. Šis arī būs pēdējais šī gada posms šajā ātrumlaivu klasē.

Informāciju sagatavoja
„Riga Powerboat Team”

  +1 [+] [-]

, 2008-12-01 18:14, pirms 15 gadiem
Vot laikam te aizies puse no musu liela valsts aiznemuma, lai varetu nopirkt jaunu laivu delam, ar ko cinities par 1mo vietu!

  -1 [+] [-]

, 2008-12-01 19:31, pirms 15 gadiem
sitie komenti jau nelo besii ! cik var d**** ?

Pagaidām Uvis kopvērtējumā ierindojas 10. vietā, un pretendē uz „Rookie Of The Year” titulu kā redzamākais jaunpienācējs F1 ātrumlaivu klasē.

hmm nice

     [+] [-]

, 2008-12-01 21:14, pirms 15 gadiem
O! Beidzot arī Latvijas sportisti atkal pierāda sevi prestižajos sportos!

     [+] [-]

, 2008-12-03 00:01, pirms 15 gadiem
KRUTA
BEIDZOT FĀTERĪTIS REĀLI PASTRĀDĀJIS,SAVĀDĀK KĀ TĀTS LŪZERIS....
NU VARĒS VISIEM RĀDĪT KLASI FI,REDZIET ARĪ UVIS IR KRUTS,PAŠAM SAVA BANKA....TAS NEKAS KA TUKŠA,BET TOMĒR SAVA