Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kulthards arī šogad startēs DTM

Kulthards arī šogad startēs DTM
Deivids Kulthards
Foto: www.dtm.com

Kļuvis zināms, ka bijušais F1 pilots Deivids Kulthards arī šosezon startēs Vācijas salonautomobiļu (DTM) čempionātā.

Kulthards, kurš savas karjeras laikā uzvarēja 13 F1 posmos, nolēmis turpināt sadarbību ar ''Mucke Motorsport'' komandu, un arī šogad skotu braucējs ar ''Mercedes'' automašīnu startēs prestižajās DTM sacensībās.

Pagājušajā sezonā Kulthards ar vienu izcīnītu punktu ierindojās 16. vietā, taču pilots cer, ka pēc karjeras laikā nobrauktajām divām sezonām (21 sacīkste) un iegūtās pieredzes viņš šogad spēs uzrādīt labākus rezultātus un palīdzēt komandai.

''Šogad DTM ieiet jaunā ērā. Jaunas mašīnas, jauni noteikumi, kā arī trešais auto ražotājs BMW, kas paredz to, ka gaidāmā sezona būs daudz interesantāka par iepriekšējām. Tieši šī iemesla dēļ nolēmu šajā augsti konkurētspējīgajā čempionātā startēt arī trešo gadu,'' saka Deivids Kulthards.

''Mani pirmie iespaidi par jauno ''DTM Mercedes AMG C-Coupe'' automašīnu ir ļoti pozitīvi, jo daudz ko zinu no laika, kad braucu F1. Jāsaka, ka pēdējos divos gados man bija daudz jāmācās par tehniku, par braukšanu un DTM kopumā. Komandu zinu ļoti labi, jo pēc 15 gadus ilgās sadarbības ar ''Mecedes Benz'' šeit jūtos kā mājās. Šogad gribu turpināt progresēt un uzrādīt augstvērtīgus rezultātus.''

DTM 2011.gada kopvērtējums

V.SportistsPunkti
1.Tomczyk72
2.Ekström52
3.Spengler51
4.Scheider36
5.Green35
.........
8.Schumacher21
16.Coulthard1

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Slēpts komentārs: kreicakungs

     [+] [-]

, 2012-03-01 14:16, pirms 12 gadiem
musu Kristine izgriestu Kulthardam pogas!

     [+] [-]

, 2012-03-01 16:36, pirms 12 gadiem
pūce rakstīja: musu Kristine izgriestu Kulthardam pogas!
Noteikti domāji Karlīnu Štālu!