Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

papildināts Volejbola turnīrā pagaidām bez lieliem pārsteigumiem

Jānis Celmiņš

Volejbola turnīrā pagaidām bez lieliem pārsteigumiem
Krievijas izlases volejbolisti
Foto: london2012.com

Londonā šodien aizvadītas pirmās cīņas olimpiskajā volejbola turnīrā. A apakšgrupā pie panākumiem tikušas Bulgārijas, Polija un Argentīnas izlases, bet B grupas cīņās pa uzvarai Krievijas un ASV volejbolistiem.

A grupā Bulgārijas izlase šodien neatstāja nekādas cerības mājiniekiem, uzvarot trīs setu cīņā – 3:0. Pa 14 punktiem katrs uzvarētāju rindās guva Todors Skrimovs un ierastais bulgāru uzbrukuma līderis Vladimirs Nikolovs. Otrā šīs grupas cīņā Argentīnas volejbolisti trijos setos pieveica Austrālijas izlasi – 3:0. Uzvarētāju labā 13 punktus guva Sebastians Sole. Iespējams, kvalitatīvākajā šīsdienas spēlē Polijas izlase ar 3:1 pieveica itāļus.

B grupas cīņās vīru komandām pa panākumiem vieniem no galvenajiem turnīra favorītiem – Krievijas un ASV volejbolistiem. Krievijas izlase neļāva uzvarēt ne setā Vācijas izlasei, svinot panākumu ar 3:0. Maksims Mihaļovs uzvarētāju rindās izcēlās ar 21 gūtu punktu. Otrā grupas cīņā ASV volejbolisti ar 3:0. 18 punkti uzvarētāju rindās Metjū Andersona kontā. Poļu rindās rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Bartošs Kureks.

Vēl šobrīd Brazīlijas izlase tiekas ar Tunisijas volejbolistiem.

Dāmu turnīrā pirmās cīņas tika aizvadītas jau vakar un A apakšgrupā pie panākumiem tika Japānas, Krievijas un Itālijas volejbolistes. Tikai vienā no šiem mačiem bija nepieciešami vairāk kā trīs seti. Krievijas un Japānas valstsvienības ar savām pretiniecēm, attiecīgi Lielbritāniju un Alžīriju tika galā trīs setu cīņās (3:0), bet itālietēm mačā pret Dominikānas Republiku bija nepieciešamas četras partijas – 3:1.

B apakšgrupas cīņas bija krietni spraigākas. Ķīnas un ASV izlases savas pretinieces, attiecīgi Serbiju un Koreju pieveica četros setos (3:1), bet Brazīlijas volejbolistēm bija nepieciešami visi pieci seti, lai tiktu galā ar Turcijas valstsvienību – 3:2.

Vīriešu turnīra rezultāti: london2012.com
Sieviešu turnīra rezultāti: london2012.com