Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Redklifa atteikusies no starta Londonā

Jānis Celmiņš

Redklifa atteikusies no starta Londonā
Pola Redklifa
Foto: Getty Images

Titulētā britu skrējēja, trīskārtējā Ņujorkas maratona uzvarētāja Pola Redklifa traumas dēļ atteikusies no dalības XXX Vasaras olimpisko spēļu maratona distancē, vēsta ārzemju mediji.

Startu Londonas olimpiskajā spēlēs Redklifai liegs pēdas savainojums, kuru viņa guva jūlijā. Līdz pat šodienai 38 gadus vecā sportiste cerēja, ka pagūs atlabt no savainojuma, taču nu bijusi spiesta pieņemt lēmumu atteikties no starta Londonā. „Pēdējā laikā man nav gājis viegli. Darīju visu, ko varēju, bet šobrīd ir jāatzīst, ka olimpiskajās spēlēs man nebūs lemts startēt. Ja nevaru būt gatava par visiem simts procentiem, tad labāk atsakos no starta,” paudusi sportiste.

Lai gan sportiste ir pasaules rekordiste maratona distancē, olimpiskās spēles viņai bijušas neveiksmīgas. 2004. gadā Atēnās viņa bija spiesta izstāties un pie medaļas netika arī Pekinā pirms četriem gadiem.

Lielbritānijas komandas pārstāvji jau paziņojuši, ka Redklifas vietā olimpiādē startēs Freja Mareja.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2012-07-29 19:31, pirms 12 gadiem
Sits procenti... C'mon - ja paši kļūdas nevarat atrast, vismaz kādu pareizrakstības pārbaudītāju lietojiet...

Ļoti žēl, ka tāda leģenda tomēr savās mājās nestartēs...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-29 19:34, pirms 12 gadiem
Eriksrudzitis rakstīja: Sits procenti... C'mon - ja paši kļūdas nevarat atrast, vismaz kādu pareizrakstības pārbaudītāju lietojiet...

Ļoti žēl, ka tāda leģenda tomēr savās mājās nestartēs...
Atkal Google Translate būs nofeilojis, atvainojiet!