Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Daiļlēkšanā no trīs metru tramplīna uzvar ķīnietes

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Daiļlēkšanā no trīs metru tramplīna uzvar ķīnietes
Ķīnietes Vu Minksija un He Zi
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Londonas olimpiskajās spēlēs tika sadalīts pirmais medaļu komplekts daiļlēkšanā. Disciplīnā no trīs metru augstuma sievietēm uzvarēja Ķīnas pāris He Zi un Vu Minksija.

Pirms četriem gadiem Pekinā daiļlēkšanā no trīs metru tramplīna triumfēja mājinieces Guo Jingjinga un Vu Minksija. Pērn Jingjinga paziņoja par savas karjeras beigām, bet Minksija Londonā startēja ar citu pārinieci - 21 gadu veco He Zi.

Sacensībās, kurās piedalījās tikai astoņi pāri un bija jāizpilda pieci lēcieni, Ķīnas duetam Minksija/Zi nebija konkurentu. Viņas pārliecinoši uzvarēja un ieguva Ķīnai vēl vienu zeltu. Sudrabs tika amerikānietēm Kelci Braientai un Abigeilai Džonstonai, bet bronza kanādietēm Dženiferai Abelai un Emīlijai Heimansai. Jāmin, ka pirms četriem gadiem Braeinta ar citu pārinieci palika uzreiz aiz goda pjedestāla, bet šoreiz iegūts sudrabs.

Pavisam daiļlēkšanā tiks sadalīti astoņi medaļu komplekti, katram dzimumam pa četriem komplektiem. Dāmas vēl sacentīsies, lecot no tāda paša trīs metru tramplīna individuāli, kā arī individuāli un pārī no 10 metru tramplīna. Tādas pašas disciplīnas ir arī vīriešiem.

Sinhronā daiļlēkšana pāriem no trīs metru tramplīna, sievietes

VPārisValstsPunkti
1.V.Minksija/H.ZiĶīna346.20
2.K.Braienta/A.DžonstonaASV321.90
3.Dž.Abela/E.HeimansaKanāda316.80
4.T.Kagnoto/F.DallapeItālija314.10
5.Š.Stretona/A.SmitaAustrālija304.95
6.O.Fjodorova/H.PismenskaUkraina302.40
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-29 21:08, pirms 12 gadiem
makaka-2 rakstīja: ķīnieši labāk varētu lekt tukšā baseinā un no 10 metriem
Tu arī tā varētu izdarīt

  +2 [+] [-]

, 2012-07-29 21:23, pirms 12 gadiem
Kurzemes Patriots rakstīja: Tu arī tā varētu izdarīt
būtu par vienu makaku mazāk