Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Pirms startiem Londonā dopinga lietošanā pieķerti vairāki vieglatlēti

Jānis Celmiņš

Pirms startiem Londonā dopinga lietošanā pieķerti vairāki vieglatlēti
4233_doping_log

Dienu pirms Londonas olimpisko spēļu sākuma Starptautiskā vieglatlētikas federācija (IAAF) paziņojusi, ka dopinga lietošanā pieķerti vairāki sportisti no sešām valstīm.

Starp pieķertajiem ir Bulgārijas pārstāve Inna Eftimova un ukrainietes Natalija Tobiasa (bronzas medaļas ieguvēja Pekinas olimpiskajās spēlēs 1500 metru distancē) un Antoņina Jefremova.

Tāpat dopinga lietošanā pieķerts arī Marokas skrējējs Abderahims Goumri, Krievijas sportistes Svetlana Kļuka, Jevgēņija Zinurova un Naila Julamonova, kā arī Irini Kokinariu no Grieķijas un Merjema Erdogana no Turcijas.

Tiek vēstīts, ka Goumri saņems diskvalifikāciju uz četriem gadiem, taču lēmums vēl neesot galīgs un varot tikt apstrīdēts no sportista puses. Pārējie atlēti tikuši diskvalificēti uz diviem gadiem.

Citi avoti tikmēr vēsta, ka dopinga lietošanā pieķerts arī grieķu augstlēcējs Dimitris Čondrkoukis, kurš bijis šīs valsts lielākā cerība uz kādu no godalgām. „Viņš olimpiskajās spēlēs nestartēs, tādejādi nespējot piepildīt savu mūža lielāko sapni,” paudis sportista treneris. Sportistam gan vēl tikšot veikta atkārtota dopinga analīze.

Izmantotie resursi:
Washington Post: Breaking News, World, US, DC...
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News...

  +7 [+] [-]

, 2012-07-26 17:31, pirms 12 gadiem
Un šovs var sākties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-26 17:54, pirms 12 gadiem
Man kaut kā neticās, ka kāds tur apzināti mūsdienās lieto kaut ko aizliegtu, lai uzlabotu rezultātus. Drošvien pieķerti kaut kādās specifiskās lietās, piemēram apēsta vista, kurai audzēšanas procesā doti steroīdi, lai smukas resnas kājiņas izaug vai tamlīdzīgi

     [+] [-]

, 2012-07-26 17:58, pirms 12 gadiem
ansiso rakstīja: Man kaut kā neticās, ka kāds tur apzināti mūsdienās lieto kaut ko aizliegtu, lai uzlabotu rezultātus. Drošvien pieķerti kaut kādās specifiskās lietās, piemēram apēsta vista, kurai audzēšanas procesā doti steroīdi, lai smukas resnas kājiņas izaug vai tamlīdzīgi
Tāpēc nevajag ēst visu kas veikalā nopērkams.
Nopietnu valstu sportitu ēdināšanu sen jau uzrauga speciālisti, un apgalvot ka krievi regulātri saēdas ar steroīdiem barotas vistiņas nav nekāda pamata.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-27 21:35, pirms 12 gadiem
Kā vienmēr krievu sportistu visvairāk
Vajadzētu izslēgt no olimpiskās kustības uz kādu laiku!