Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Vēl nav pārdoti 700 000 olimpisko biļešu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vēl nav pārdoti 700 000 olimpisko biļešu
Foto: PA Wire/Scanpix

Londonas olimpiādē ir problēmas ne tikai ar drošības organizēšanu, bet arī ar biļešu tirdzniecību. Tiek ziņots, ka vēl nav pārdots ap 700 000 biļešu.

Visvairāk nepārdoto biļešu ir no futbola sacensībām, kas, kā zināms, olimpiādē nav tādā līmenī kā Eiropas čempionātā vai Pasaules kausā. Futbola turnīrā vēl pieejamas 250 000 biļetes, bet no citu sporta veidu sacensībām – 50 000.

Papildus tam vēl 200 000 futbola turnīra biļešu un tikpat daudz biļešu no citām sacensībām drīzumā nonāks tirdzniecībā, jo vairāku pasaules valstu olimpiskās komitejas minētās biļetes atdevušas olimpiādes rīkotājiem.

Tukšo vietu skaits futbola stadionos tiks samazināts, padarot mazāku stadionu ietilpību jeb, vienkāršos vārdos runājot, aizverot kādu sektoru.

"London 2012" priekšsēdētājs Sebastians Ko pauž, ka ar biļešu tirdzniecību tik nelāgi nemaz nav: "Protams, esam vairākās sacensību norises vietās samazinājuši skatītāju skaitu. Mums ir izdevies pārdot vairāk futbola biļešu nekā notirgotas biļetes uz citām sacensībām. Futbola turnīra biļešu tirdzniecība solījās būt par lielu izaicinājumu. Domāju, ka esam ar to tikuši galā samērā labi."

Izmantotie resursi:
Latest news, sport and comment from the...