Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Islande otrajā pagarinājumā sensacionāli izstājas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Islande otrajā pagarinājumā sensacionāli izstājas
Ungārija sagādājusi turnīra lielāko sensāciju
Foto: AP/Scanpix

Par pamatīgu pārsteigumu olimpiskajā handbola turnīrā parūpējusies Ungārija, kas ceturtdaļfinālā no tālākās cīņas izslēdza līdz šim ideāli spēlējušo Islandi. Islandes komandas rindās ar sešiem vārtu guvumiem atzīmējās Latvijā dzimušais Aleksandrs Pētersons.

Islandes handbolisti grupu turnīru aizvadīja vienkārši lieliski, tiekot pie viena panākuma pēc otra. Tas deva iespēju ceturtdaļfinālā spēlēt ar to nebūt ne spēcīgāko konkurenti Ungāriju, taču tieši šajā kārtā arī aprāvās islandiešu ceļš līdz medaļām. Jau pēc pirmā puslaika "salinieki" bija nokļuvuši zaudētāju lomā ar 12:16, tomēr otrajā puslaikā izlīdzināja spēli un 15 sekundes līdz pamatlaika beigām viņiem bija lieliska iespēja pielikt punktu - viena punkta pārsvars un septiņu metru soda metiens... Islandieši aizmeta garām, bet ungāri trīs sekundes līdz pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu - 27:27. Pirmajā pagarinājumā cīņa ritēja līdzīgi, bet otrajā Ungārija prata iekrāt divu punktu pārsvaru, izcīnot sensacionālu panākumu - 34:33.

Pusfinālā ungārus jau gaida Zviedrija, kas ar 24:22 pieveica Dāniju. Otro pāri veidos Francija un Horvātija. Francūži ļoti spraigā cīņā ar 23:22 pieveica Spāniju, bet horvātiem nācās panervozēt pret Tunisiju - 25:23.

Pusfinālu pāri

Ungārija - Zviedrija
Horvātija - Francija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-09 10:11, pirms 12 gadiem
labriit.... ielikt rakstu 14h peec speeles beigaam....??? jums jaamaina nosaukums uz sportaAVIIZE....!!!!

sho zinju aatraak izlasiiju shodienas aviizee, nekaa SC...!!! lol...

  -1 [+] [-]

, 2012-08-09 17:26, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Diez vai mums būtu īpaši jājūt līdzi pārbēdzējam
uni bene uni patriae - es tam nepiekrītu
Tieši tā!
Tad jau mums jāpriecājas arī par Tumanova un Vētras 4.vietu Barselonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja