Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Latiņina: "Felpss teica, ka pēc Londonas kāju peldbaseinā vairs nespers"

Jānis Pārums

Latiņina: "Felpss teica, ka pēc Londonas kāju peldbaseinā vairs nespers"
Larisa Latiņina
Foto: 1tv.ru

Padomju Savienības titulētā sportiste Larisa Latiņina atklājusi, ka pilnībā atbalsta medaļām bagātākā olimpieša, amerikāņu peldētāja Maikla Felpsa lēmumu pēc Londonas olimpiskajām spēlēm beigt karjeru.

"Kad runājām ar Felpsu par sportu, viņš teica, ka ir tā noguris, ka šī olimpiāde viņam būs pēdējā, bet pēc tam viņš peldbaseinā savu kāju vairs nespers," sacīja 77 gadus vecā Latiņina, kura laikā no 1956. līdz 1964. gadam trijās olimpiādēs tika pie 18 medaļām.

Latiņina atzina, ka atbalsta Felpsa lēmumu: "Teicu viņam, ka tas ir pareizs lēmums. Uzskatu, ka, lai arī cik gadu cilvēkam nebūtu, ja cilvēks gūst baudījumu no tā, ko dara, no treniņiem un sacensībām, protams, lai startē. Bet, ja viss jau ir apnicis un nav nekāda prieka, tad ir jāaiziet."

Felpss un Latiņina ir medaļām bagātākie olimpieši – Latiņinas rēķinā ir jau pieminētās 18 medaļas (deviņas zelta, piecas sudraba un četras bronzas), bet Felpss Londonā šo sasniegumu laboja – viņa rēķinā jau 20 medaļas, no kurām 16 – zelta. Tiesa, Latiņina joprojām ir priekšā amerikānim pēc individuāli izcīnītajām medaļām – 14 pret 12.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-08-03 10:22, pirms 12 gadiem
Dzīvs pierādījums tam, ka noteiktos sporta veidos dižam čempionam nav jābūt lielai personībai. Saprast viņu, protams, var.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-03 11:41, pirms 12 gadiem
Mr.Trakais rakstīja: cerams,ka vismaz dušā ies mazgāties,lai nesmirdētu!
Tev laikam pat duša nepalīdz. Kā atver muti, tā smird.

  -2 [+] [-]

, 2012-08-03 12:57, pirms 12 gadiem
Varēja vēl kādas 10 papildus disciplīnas ieviest peldētājiem, tad medaļas būtu vēl vairāk. Piemēram, 150m visos veidos, 300 metri superkompleksi, visiem, protams, stafetes, vēl jau var vīriešu un sieviešu jauktās stafetes visos veidos sadomāt. Stulbums! Kāpēc nevar noteikt, ka katrs peldētājs drīkst peidalīties max, piemēram, 4 disciplīnās un viss. Citādi tie 50, 100, 200, 400, 1000m katrā no veidiem un vēl kombinēti + stafetes ir stipri par daudz. Nav jau nekāds brīnums, ka tik daudz medaļu komplektu var savākt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-03 16:38, pirms 12 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Varēja vēl kādas 10 papildus disciplīnas ieviest peldētājiem, tad medaļas būtu vēl vairāk. Piemēram, 150m visos veidos, 300 metri superkompleksi, visiem, protams, stafetes, vēl jau var vīriešu un sieviešu jauktās stafetes visos veidos sadomāt. Stulbums! Kāpēc nevar noteikt, ka katrs peldētājs drīkst peidalīties max, piemēram, 4 disciplīnās un viss. Citādi tie 50, 100, 200, 400, 1000m katrā no veidiem un vēl kombinēti + stafetes ir stipri par daudz. Nav jau nekāds brīnums, ka tik daudz medaļu komplektu var savākt.
Tev neviens neliedz iszisties tik augtsu,lai Tu varētu to ietekmēt,bet ta kā Tavs vienīgais sasniegums ir uzrakstīt sc komentāru,tad padomā,vai nevari lietderīgāk izmantot to laiku!