Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Handbolā Pētersona Islande turpina uzvarēt

Krišs Upenieks

Handbolā Pētersona Islande turpina uzvarēt
Islandes komandas prieks
Foto: AP/Scanpix

Trešā spēļu diena aizvadīta Londonas olimpiskajās spēlēs handbola sacensībās. Latvijas handbola audzēkņa Aleksandra Pētersona pārstāvēta Islande izcīnījusi trešo panākumu pēc kārtas. Nevainojami turpina arī Francija, Horvātija un Dānija.

A grupā aizraujošakā spēle bija starp Aleksandra Pētersona pārstāvēto Islandi un Zviedriju. Lielāko mača daļu Islande bija diezgan drošā vadībā, bet pašās beigās zviedri pievilka līdz minimumam - pacīnīties par uzvaru vairs laika gan nebija - 33:32. Latvijas handbola audzēknis guva piecus vārtus. Trešā uzvara tikpat spēlēs arī Francijai, kas apspēlēja vienu no pastarītēm Tunisiju (25:19). Visbeidzot, Argentīna izcīnīja gaidītu un ļoti pārliecinošu uzvaru pār majinieci Lielbritāniju (32:21). Nākamajā spēļu dienā līderu cīņu - Islande pret Franciju.

A grupas tabula

VKomandaSpēlesPunkti
1.Islande36
2.Francija36
3.Zviedrija34
4.Argentīna32
5.Tunisija30
6.Lielbritānija30

B grupā bez zaudējumiem turpina Dānija, kas ceturtdien ļoti smagā mačā izcīnīja minimālu uzvaru pār Serbijas valstsvienību - 26:25. Pie trešās uzvaras tikpat spēlēs tika arī Horvātijas izlase. Horvāti aizvadīja drošu maču pret ungāriem, triumfējot ar 26:19. Svarīga uzvara arī spāņiem, kas ar 33:29 apspēlēja Korejas handbolistus. Arī šajā grupā nākamajā spēļu dienā līderu cīņa - Dānija pret Horvātiju.

B grupas tabula

VKomandaSpēlesPunkti
1.Horvātija36
2.Dānija36
3.Spānija34
4.Ungārija32
5.Serbija30
6.Koreja30

Izmantotie resursi:
london2012.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja