Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Traģēdija Londonā: nobraukts riteņbraucējs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Traģēdija Londonā: nobraukts riteņbraucējs
Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskā Olimpiskā komiteja paziņojusi, ka trešdien bojā gājis kāds riteņbraucējs (ne olimpiādes dalībnieks), kurš cietis sadursmē ar olimpiādes mediju pārstāvju autobusu.

Negadījums noticis Londonas olimpiskā parka apkārtnē, pie "Riverbank Arena", kur notika Pakistānas un Argentīnas hokeja komandu spēle. Notikušo piefiksējis kāds ziņu aģentūras AFP reportieris, zem divstāvīga autobusa pamanot nobrauktā riteņbraucēja kājas.

Uz negadījumu vietu tika izsaukti mediķi, taču cietušā vīrieša dzīvību glābt neizdevās. Zvans uz policiju ticis saņemts plkst. 21:42 pēc vietējā laika, bet 28 gadus vecais vīrietis par mirušu atzīts pusstundu vēlāk.

Sakarā ar notikušo satiksmes negadījumu, aizturēts kāds 60 gadus vecs vīrietis, kurš ar bīstamu braukšanu esot radījis letālo negadījumu.

Olimpiskais čempions riteņbraukšanā Bredlijs Viginss negatīvi izteicās par riteņbraucēju drošību Londonas ielās: "Tas ir bīstami, Londona ir ar satiksmi noslogota pilsēta. Pats Londonā nedzīvoju jau vairāk nekā 10 gadu. Kopš tā laika situācija ir tikai pasliktinājusies. Agrāk mani notriekuši vairākas reizes."

Izmantotie resursi:
AFP