Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Liepājā sumina labākos jaunos futbolistus

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis

SK “Liepājas metalurgs” Jaunatnes futbola centrs ar svinīgu pasākumu Latviešu Biedrības namā ir noslēdzis sezonu.

Šis gads ir bijis bagāts ar medaļām visās vecuma grupām – Latvijas čempionātā metalurgu meitenes ir kļuvušas par uzvarētājām, tāpat arī 1. līgas sacensībās uzvarēja metalurgu dublieru komanda. Bērnu un jaunatnes komandas noslēguma pasākumā gan Latvijas čempionāta, gan Kurzemes zonas sacensību ietvaros saņēma desmit zelta medaļu, divus sudraba medaļu un četrus bronzas medaļu komplektus. Medaļas jaunajiem sportistiem pasniedza SK “Liepājas metalurgs” futbolisti Genādijs Soloņicins, Vladimirs Kamešs un Dmitrijs Hmizs, bet vēlējuma vārdus teica Virslīgas treneris Viktors Dobrecovs – puikām acu priekšā ir labi piemēri, kam līdzināties.

Īpašas balvas saņēma katras vecuma grupas perspektīvākie sportisti. Izrādās, ka jaunie futbolisti ir talantīgi ne tikai sportā – U-11 vecuma grupas futbolists Mārcis Mazurs kopā ar savu sarīkojumu deju partneri Madaru Kairo rādīja, kā apguvis deju soli, bet U-11 futbolists Kristaps Kadiķis – cik veikli pirksti klausa viņam kā pianistam.

Pasākuma noslēgumā kopā ar Jēkaba Ozoliņa vadīto Liepājas 1. ģimnāzijas kori uz skatuves kāpa drosmīgākie no treneriem, lai visi vienotos kopīgā dziesmā. Arī viņi rādīja, ka pieprot ne tikai futbolu. SK “Liepājas metalurgs” ir lielākais futbola klubs Latvijā un futbolu šeit apgūst četri simti dažāda vecuma puikas. “Mēs visi esam labi cilvēki”, pauda paši jaunie sportisti intervijās. Un kā gan savādāk, jo viņi ne tikai spēlē futbolu, atrod laiku citiem vaļaspriekiem, bet sporta kluba divdesmit treneru vadībā top par personībām, kas dzīvē pratīs izvirzīt mērķus un, kas galvenais - sasniegt tos.