Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Lieldienas Blekpūlē

Lieldienas Blekpūlē
Blackpool līdzjutējs
Foto: Empics Sport/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē būs pirmā reize, kad vērošu Anglijas premjerlīgas futbolu klātienē. Tas pateicoties „Blackpool FC” un Sportacentrs.com rīkotajam konkursam, kas aizsākās pagājušā gada nogalē un finišēja šā gada marta vidū. Protams, arī veiksmei, kas man uzsmaidīja nedaudz vairāk kā pārējiem Sportacentrs.com lietotājiem, kas piedalījās šajā konkursā.

Šis laikam bija pirmais Sportacentrs.com konkurss, kurā piedalījos no sākuma līdz galam. Balva motivējoša, bija vērts pacīnīties. Pirmajās nedēļās uz jautājumiem atbildēju intuitīvi, balstoties uz pieredzi un punktu skaitu, ko varēja iegūt par pareizām atbildēm. Indikators, protams, labs, bet ne vienmēr precīzs. Tādēļ konkursa gaitā sāku arvien biežāk riskēt, paļaujoties uz to, ka futbols taču ir neprognozējams. Likums, ko centos ievērot – spēlēs ar „Blackpool FC” līdzdalību, prognozēju par labu The Seasiders. Ar dažiem izņēmumiem konkursa pēdējās nedēļās, kad svarīgi bija noturēt vadību tajā.

Veicot nelielu statistisku analīzi, kā man gājis, atbildot uz konkursa jautājumiem, secināju, ka veiksmīgāks esmu bijis jautājumos ar „Blackpool FC” līdzdalību – izcīnīti 62% no iespējamajiem punktiem, salīdzinājumā ar 53% punktu no visiem konkursa jautājumiem kopā. Visprecīzāk prognozes veiktas pēdējās četrās nedēļās, ar izrāvienu 12.konkursa nedēļā – kad ieguvu 21.96 punktus no 30.06 iespējamajiem punktiem.

Par mani – ar futbolu esmu uz Tu. No bērnības cenšos sekot līdzi šim sporta veidam gan klātienē, gan pie TV ekrāna. Kā arī reizēm uzspēlēt to kopā ar draugiem. Bērnībā arī trenējos, un Mexico’86 pasaules čempionātu atceros tieši tā iemesla dēļ, ka treneris lika mums puikām skatīties to. Vēl bija “Zvejnieks” spēles Liepājas “Daugavas” stadionā. Tie bija lieli notikumi. Un esmu pārliecināts, ka par tādu izvērtīsies arī spēle Blekpūlē starp „Blackpool FC” un „Newcastle United”. Ņūkāstlu klātienē kopā ar dēlu redzēsim otro reizi, bet fanosim par Blekpūli, lai tā izcīnītu tik vajadzīgos punktus vietas saglabāšanai premjerlīgā. Par iespaidiem no spēles padalīšos pēc Lieldienām.

Vēlreiz vēlos pateikties Blackpool FC un Sportacentrs.com par šo lielisko iespēju. Īpašs paldies arī Sportacentrs.com lietotājam “karstgalvis”, kurš savu izcīnīto kreklu uzdāvināja man. Priecīgas Lieldienas visiem!

 +12 [+] [-]

, 2011-04-20 10:09, pirms 13 gadiem
Lai veicas atved daudz bilžu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-20 16:45, pirms 13 gadiem
Pirms dažiem gadiem, kad līdzīgu konkursu rīkoja Delfi.lv, tiku uz Blackpool spēli pret Wolves, togad Wolves ja nemaldos tika uz Premjerlīgu. SPēle beidzās 0:0, Gorkšs nespēlēja, jo iepriekšējā spēlē dabūja sarkano, bet tā fantastiskā sajūta stadionā bija super.

Starpcitu, kluba direktors - Normunds Malnačs ir ļoti ļoti patīkams cilvēks un liels paldies viņam par toreizējo braucienu.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-20 19:05, pirms 13 gadiem
Un tagad konkurs par hokeja spēlēm pasaules čempionāta laikā!!! Gaidām!!!