Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource641 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource641), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Klausītava | Siliņš & Lācis: B divīzija - traģēdija? Eirolīgas klubs vai Ekselences centrs - risinājums?

Andrejs Siliņš

Siliņš & Lācis 79 minūtes par Latvijas jauniešu basketbola vasaru.

Latvijas jaunatnes izlašu vasara noslēgusies, un rezultāti bija stipri mainīgi. No 13. vietas B divīzijā līdz Eiropas sudrabam. U20 jaunie vīrieši zaudēja izšķirošas spēles, lai cīnītos par atgriešanos A divīzijā. U20 meitenes atkārtoja pirms 10 gadiem U20 puišu paveikto un izcīnīja Eiropas sudrabu. U18 izlase ar perfektu bilanci izcīnīja B divīzijas zeltu. Kā vērtēt jauniešu izlašu sniegumu? Vai palikšana B divīzijā ir traģēdija? Kāpēc jauniešu izlases nepiesakas trenēt pieredzējušie treneri? Vai rezultātam jābūt pašmērķim? Vai talantus pamana tikai A divīzijā? Vai, ņemot vērā demogrāfijas tendences, mēs vispār varam cerēt uz kaut ko labāku nākotnē? Kur problēma? Kas jāmaina? Meklējām atbildes uz šiem jautājumiem.


     [+] [-]

, 2023-08-24 10:08, pirms 8 mēnešiem
Pagaidām noklausījos pusi - interesants materiāls un labs, zinošs duets, bet sakārtojiet lūdzu skaņu, tā pūšana, čarkstoņa fonā ir kaitinoša.