Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | Bufete: vai U20 izlasei izdosies turpināt Latvijas hokeja izcilo gadu?

Vēsturē pirmās medaļas pasaules čempionātā un latvieša virs galvas paceltais Stenlija kauss šo gadu Latvijas hokejā ļauj dēvēt par spožu, taču kalendārs vēl sniedz iespēju uz kūkas uzlikt ķirsīti – ar ambīcijām uz pasaules čempionātu šonedēļ dodas U20 izlase. Vai izdosies svētkus vainagot ar salūtu?



, 2023-12-20 18:55, pirms 7 mēnešiem
Labs! Medaļas jau būti fantazī,bet pa priekšu kā minimums jānokož friči.Un pareizi jau Dans teica.Spiediens šajā spēlē būs liels abām komandām.

Klausītava | "OffSide": Anglijas izlases fiasko EURO 2024 finālā

Piedāvājam SynotTip podkāsta "OffSide" šīs nedēļas epizodi. Tā veltīta Eiropas čempionāta izšķirošajām cīņām un emocijām.

Klausītava | "Laukuma līmenī" par Banki un izlases sniegumu OS kvalifikācijā Rīgā

Kristaps Valters un Jānis Celmiņš jaunākajā "Laukuma Līmenī" epizodē analizē Latvijas basketbola izlases neveiksmīgo sniegumu turnīrā, aplūko katra spēlētāja individuālo veikumu un pauž viedokļus par "Eurbasket 2025" turnīru, kas nākamajā vasarā norisināsies Rīgā.

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Uvi Helmani

Šoreiz VEF podkāstā bijušais latviešu basketbolists, basketbola treneris Uvis Helmanis, kurš atcerējās spilgtākos momentus savā basketbolista karjerā un padalījās stāstos par piedzīvoto Japānā.