Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource641 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource641), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Klausītava | "Sporta studijas" podkāsts: Raivis Pelšs par PK organizēšanu Katarā

Jānis Celmiņš

Latvietis Raivis Pelšs no 2017. - 2020.g. strādāja Katarā, kā viens no Pasaules kausa futbolā organizatoriem. Viņš bija testēšanas un gatavības vecākais inženieris. Brīdī, kad kovid noteikumi kļuva pārāk drastiski, viņš pārtrauca strādāt Katarā, bet pēc pāris dienām atkal dosies turp, lai strādātu Pasaules kausā nu jau citā ampluā.

Raivis Pelšs lielo sporta pasākumu organizēšanā piedalās vairāk kā 13 gadus. Pirmais forums bija Vankūveras Olimpiskās spēles 2010.g. Pēc tam sekoja Londonas OS 2012.g., Soču ziemas Olimpiskās spēles 2014.g., Eiropas spēles Azerbaidžānā 2015.g., Rallijkrosa PČ posmi Rīgā un PK organizēšana Katarā.

Šobrīd Raivis strādā “Discovery sports events” un ir atbildīgs par Spīdveja GP posmu loģistiku. Raivim jāplāno un jārealizē katru sacensību infrastruktūras pielāgošana, lai to paveiktu uz katru posmu dodas septiņas lielās kravas automašīnas. Šo darbu Pelšs ar prieku pieņēma, jo vismaz daļēji var strādāt no mājām.