Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2998, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | "Ģenerālis pret Bukmeikeru": jaunās NBA sezonas intrigas

Ģenerālis Valdis Valters ar Bukmeikeru Arvīdu Rasu jaunajā epizodē runā par to, cik maksā izcīnīt čempiona titulu, starpsezonas interesantākajiem notikumiem, Rietumu un Austrumu konferences spēku samēriem. Kungi apskatīs arī latviešu Kristapa Porziņģa un Dāvja Bertāna sezonas prognozes, MVP prognozes, franču supertalanta Viktora Vembanjama efektu, bet epizodi noslēgs ar ikgadējo savstarpējo spēli.



Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.

Klausītava | "Ģenerālis" un Zeps par Eirolīgas "play-off" startu

"Ģenerālis" Valdis Valters kopā ar Raimondu Zepu atskatās Eirolīgas sezonu, kā arī prognozē līgas čempionus.

Klausītava | "Ģeneralis" ar Jurģi Kalnu

Pēc labā sezonas starta "William Hill TV" uz interviju aicinājis "Valmiera FC" galveno treneri Jurģi Kalnu, kurš sarunā ar Valdi Valteru dalijās pārdomās par Latvijas futbola izlases pirmajām spēlēm jaunā trenera vadībā, apsprieda gaidāmās Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēlēšanas, izteica prognozes par Virslīgu un Valmieras komandas izredzēm, kā arī kopā ar Ģenerāli aizpildīja Čempionu līgas sietu.